Микита Добринін вперше розповів про свої образи на колишню Дашу Квіткову: “Я все це пропрацював”

Після розлучення з Дашею Квітковою Микита Добринін жодного разу не прокоментував причину розлучення і ставлення до своєї колишньої дружини зараз.

Пара Микити Добриніної та Даші Квіткової була справжнім прикладом ідеальних стосунків. Прихильники подружжя не раз висловлювали слова вдячності за те, що вони надихають їх своїми вчинками та дарують приємну енергію навіть через екрани телевізорів та телефонів, але така щаслива казка тривала недовго.

На початку 2023 року Даша Квіткова дала інтервʼю Маші Єфросиніній і розповіла про розлучення зі своїм чоловіком. Користувачів Мережі приголомшила ця новина, оскільки ніхто навіть подумати не міг, що таке може трапитися. Як би там що не було, але сам Микита Добринін не давав офіційних коментарів у жодних інтервʼю з цього приводу.

Микита Добринін розповів про образи на колишню дружину
Микита Добринін розповів про образи на колишню дружину

Днями Аліна Шаманська опублікувала розмову з чоловіком про його стосунки з Дашею. Микита зміг зізнатися, чи відчуває від образи на свою колишню, що стало справжньою причиною розлучення і у яких стосунках з Квітковою вони знаходяться зараз.

“На щастя, я це все пропрацював. Я не хочу злитися, я хочу жити своїм свідомим дорослим життям і не збираюся писати пісні про те, як я страждаю і таке інше. Я хочу бути здоровим та щасливим. Я навчився відпускати і на неї в мене образ зараз немає. Були випадки в людей, що щось одне очікуєш, а отримуєш інше, бо єдиний, за кого ти можеш відповідати – це тільки ти”, – зізнається Добринін.

Що стосується причини розлучення – Микита вирішив залишити це між Дашею та особисто ним. Чоловік не хоче виносити на загал все, що не сподобалося йому, бо він розуміє, що також не був ідеальним чоловіком і в нього достатньо власних мінусів. З колишньою дружиною вони зараз спілкуються лише для спільного виховання сина. Маленький Левчик один тиждень проводить з батьком, а інший – з мамою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини