Тоня Матвієнко вперше після смерті мами вийшла на сцену: зірка розчулила шанувальників своїм виступом

Відома українська співачка Тоня Матвієнко на початку місяця втратила маму. Знаменитість вперше після цього наважилась вийти на сцену та заспівати. Артистка розчулила всіх

На початку цього місяця, 8 жовтня, померла Ніна Матвієнко. Легендарна артистка, за повідомленнями колег і друзів, довго боролась із недугою. Після операції організм знаменитості не витримав, і вона відійшла у вічність. Донька артистки Тоня Матвієнко була розбита сімейним горем. Втім, нещодавно зірка вперше після смерті мами наважилась вийти на сцену.

Тоня Матвієнко виступила

На особистій сторінці відомої української співачки в соціальній мережі Інстаграм з’явилась Історія, яку опублікувала одна з її підписниць. Користувачка мережі повідомила, що побачила Тоню Матвієнко в одному зі столичних ресторанів, де зірка наважилась виступити з піснею. Знаменитість заспівала одну з композицій своєї мами, яка у шанувальників асоціюється виключно з образом Ніни Митрофанівни.

Тоня Матвієнко вперше після втрати мами вийшла на сцену в одному з київських ресторанів
Тоня Матвієнко вперше після втрати мами вийшла на сцену в одному з київських ресторанів

Відома артистка на сцені столичного закладу перед гостями та працівниками виступила з піснею “Квітка-душа”. Саме так за життя називали легендарну українську артистку Ніну Матвієнко, адже її вважали справжньою душею народної пісні. Під час виступу доньки померлої зірки одна з відвідувачок ресторану записала на відео маленький концерт Тоні Матвієнко.

Тоня Матвієнко виступила у ресторані вперше після того, як її мама Ніна Матвієнко померла
Тоня Матвієнко виступила у ресторані вперше після того, як її мама Ніна Матвієнко померла

Шанувальниця артистки опублікувала відповідне відео на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Підписниця співачки зазначила, що була неймовірно вражена голосом і талантом доньки Ніни Митрофанівни. Вона також додала, що весь зал слухав зірку із тремтінням серця. Тоня Матвієнко вирішила показати всім своїм підписникам, як минув той вечір – зірка опублікувала відео у своєму блозі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини