Рубрики: Новини

Ксенія Мішина поділилась подробицями особистого життя: натякнула, що стосунки тримає у секреті

Відома українська актриса натякнула на зміни в особистому житті. Зірка заговорила про те, що жінка сама вирішує, коли та на яких умовах починає стосунки з чоловіком

Ксенія Мішина, відома українська актриса та блогерка, на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм розповіла про особисте життя. Так, знаменитість зізналась, що часто отримує від шанувальників запитання про те, чому така красива та ефектна жінка, як вона, і досі залишається самотньою. Зірка зазначила, що насправді представниці жіночої статі вдосконалюють себе не заради чоловічої уваги, а заради самих себе.

Зірка українського кінематографа й телебачення зазначила, що жінки є повноцінними та незалежними одиницями. За словами Ксенії Мішиної, вона, як і всі інші жінки, може обирати, коли, з ким та на яких умовах будувати стосунки.

Ксенія Мішина висловилась про жінку та зізналась, що вона стає кращою тільки для себе

Варто зазначити, що знаменитість також загадково завершила свій новий допис. Відома українська актриса зазначила, що не завжди можна побачити все, що відбувається у тій чи іншій сфері. “А якщо ви чогось не бачите, це не означає, що цього нема”, – пояснила свою думку зірка, звертаючись до фанатів. Ймовірно, таким чином Ксенія Мішина натякнула, що насправді в її серці може жити кохання.

Нагадаємо, що раніше відома українська актриса будувала стосунки з Олександром Еллертом, учасником та переможцем першого сезону популярного реаліті-шоу “Холостячка”. Зіркова пара була найобговорюванішою в українському шоубізнесі, а шанувальники артистів тішились та віщували їм майбутнє весілля.

Ксенія Мішина заговори про особисте життя й те, що в ньому відбувається

Втім, сталось не як гадалось. Через більш як рік стосунків знаменитості розійшлись. За словами Ксенії Мішиної, причиною стали постійні емоційні гойдалки, яких вона не хотіла та не могла більше терпіти.

Поділитися