Тіну Кароль звинуватили у плагіаті цілого альбому скандальної Ані Лорак: фани потребують пояснень

Відому українську співачку несподівано звинуватили у плагіаті. Так, Тіна Кароль скопіювала стиль альбому скандальної Ані Лорак. Що відомо про інцидент?

Тіна Кароль нещодавно презентувала нову пісню. У мережі звернули увагу на схожість обкладинки української поп-діви з піснею скандальної Ані Лорак. На це звернув увагу зірковий оглядач Богдан Беспалов. У новому випуску свого YouTube-шоу блогер зазначив, що його ошелешив той факт, що фотосесія для обкладинки нової пісні Тіни Кароль виявилась настільки схожою на кадри Ані Лорак.

Тіну Кароль звинуватили у плагіаті

Зірковий пліткар у власному шоу заговорив про нову композицію Тіни Кароль, зазначивши, що обкладинка до неї занадто схожа на ту, яку раніше опублікувала Ані Лорак. Богдан Беспалов закликав знаменитість пояснити, як могла виникнути така ситуація. Він визнав, що це може бути випадковістю, втім блогер запевнив, що у такі часи варто перевіряти та моніторити інформаційне поле, аби уникнути непорозумінь.

У мережі порівняли обкладинки до пісні Тіни Кароль та скандально відомої Ані Лорак
У мережі порівняли обкладинки до пісні Тіни Кароль та скандально відомої Ані Лорак

“Можуть бути схожості, тому що в музиці всього сім нот, у фотографів теж є своє розуміння, як потрібно створювати фотопродукт”, – спробував знайти для себе пояснення Богдан Беспалов.

Втім, додав знаменитий блогер, варто завжди уважно перевіряти та досліджувати ситуацію. Наразі, додав Беспалов, усе виглядає так, ніби українська співачка Тіна Кароль надихнулась роботою Ані Лорак.

Беспалов закликав Тіну Кароль пояснити, чому її нова обкладинка так схожа на фото Лорак
Беспалов закликав Тіну Кароль пояснити, чому її нова обкладинка так схожа на фото Лорак

Попри критику обкладинки, нову пісню Тіни Кароль Богдан Беспалов оцінив. Знаменитість відзначив, що йому сподобався мотив, текст і загальний настрій свіжої пісні української зірки. Блогер навіть поділився, що ця композиція настільки припала йому до душі, що він додав її до свого плейліста й тепер слухатиме частіше.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини