Олега Винника розвели як дитину: повелитель вовчиць залишився без чималої суми коштів, які збирав захисникам

Друг Олега Винника розповів, як Головний вовк країни втрапив у руки шахраїв. Як це сталося і чому вдалося лиходіям виманити кошти у зірки? Дізнайтеся у матеріалі.

Український співак та поет Олег Винник завжди був відомим не лише своєю музикою, але й активною громадянською позицією та підтримкою військових, які захищають незалежність та територіальну цілісність України. Однак нещодавно сталася дуже неприємна історія, яка справила враження на широку громадськість.

Після років підтримки захисників та участі у власних благодійних проєктах, Олег Винник розвівся зі значними коштами, які були призначені для військових потреб. Співак активно збирав гроші, щоб допомогти воякам на передовій та забезпечити їх необхідними ресурсами.

Олег Винник розкрив таємницю зникнення
Друг Олега Винника розповів, як співака обікрали шахраї

Проте, сталася неприємна історія, яка стала публічною. Відомий ведучий і поет Петро Мага, який мав можливість спілкуватися з Головним вовком країни, поділився докором подіями, що сталися. За словами знаменитості, співак передав певну суму грошей псевдоволонтерам, які вчинили жахливу крадіжку. “Волонтери” не лише втекли із коштами, але й погрожували артисту, чим завдали йому додаткового стресу та незручностей. Попри те, що артист намагався все ж таки дістатися справедливості та знайти злодіїв — все виявилося безрезультатним.

Як виглядає Олег Винник із довгим волоссям
Друг Олега Винника розповів, як співака обікрали шахраї

Подібні випадки підриву благодійних фондів та обману псевдо-благодійників є надзвичайно образливими та деструктивними. Вони порушують довіру та надію людей, які намагаються допомогти воїнам на передовій та підтримати оборону країни. Бажаємо Олегу Виннику розібратися у неприємній ситуації та не втрачати все одно віри у добро.

Нагадаємо, що раніше Олег Винник передав на фронт авто з символічним ім’ям “Вовчиця”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини