Рубрики: Новини

“Папа Римський — рептилоїд”: дочка Сніжани Єгорової ошелешила правдою про матір, яка просуває дивні ідеї

Дочка ведучої Сніжани Єгорової, яка виїхала за кордон ще до 24 лютого, вперше розкрила, як спілкується з матір'ю, з якою погляди на життя та війну в Україні не співпадають від слова зовсім.

Сімейні стосунки завжди можуть бути складними та заплутаними, особливо, коли питання політичних переконань втручаються в справи родини. Драма в сім’ї колись популярної ведучої Сніжани Єгорової та її доньки Стасі Ровінської. Родина стала відомою громадськості не тільки завдяки своїм проєктам, а й через їхні різні політичні погляди.

Стася Ровінська розповіла як ставиться до висловлювань своєї мами

Анастасія Ровінська, яка не приховує свій конфлікт із матір’ю та поділилася своїми почуттями і думками щодо їхніх стосунків. Телеведуча розповіла, що вона не підтримує погляди матері, яка відома своєю проросійською позицією та підтримкою сумнівних лідерів, таких як Сталін та путін. Це призвело до розриву в їхніх стосунках, і молода журналістка визнала, що викреслила свою матір із свого життя.

Стася заявила, що їй відомо, що ненька знаходиться в Туреччині зі своїми молодшими дітьми. Іноді трапляється зірці навіть її Telegram-канали, де Сніжана висловлює свої думки.

“…Вона пише такі нісенітниці! Це дає мені більше розуміння про цю людину, що там трішки “ку-ку”. Тому що “Сталін — герой, Путін — герой, Папа Римський — рептилоїд’, всілякі теорії змови.”

Варто також пригадати, як перед повномасштабним вторгненням пані Єгорова нарвалася на хвилю критики після того, як у січні 2022-го року висловила слова підтримку російському президенту. Хоча й раніше, ще у 2013-му році говорила, що на її думку Україна перетворюється на бананову республіку.

Дочка Сніжани Єгорової розповіла, де зараз і чим займається мати

Ця історія є прикладом того, як сімейні зв’язки можуть бути піддаватися серйозним випробуванням через різні погляди та переконання.

Поділитися