Відписалися-розлучилися? Балерина Катерина Кухар здивувала підписників заявою про чоловіка

Українська балерина Катерина Кухар здивувала своїх шанувальників не тільки високим майстерством танцю, але й несподіваною музичною вибіркою.

Українська балерина Катерина Кухар вразила своїх шанувальників вражаючим танцем на вулиці під музику української співачки Klavdia Petrivna. У відео, опублікованому в її Instagram-акаунті 4 листопада, Катерина Кухар станцювала зі справжнім захопленням під мелодію, співаючи слова пісні:

“Усюди сонце, у мене злива, але я щаслива.”

Артистка ділилася своєю позитивною енергією з прихильниками та закликала їх насолоджуватися сучасною українською музикою в якісному виконанні.

Цей відеоролик став особливо актуальним після змін у особистому житті Катерини Кухар. 30 жовтня балерина оголосила про них, але залишилася таємничою щодо подробиць. Вона не розкрила природу цих змін, однак вже в той час відписалася від Instagram-сторінки свого чоловіка, українського артиста балету Олександра Стоянова. З свого боку, Стоянов також не підписаний на сторінці Кухар в цьому соціальному мережі.

Українські ЗМІ відразу почали висловлювати припущення щодо можливого розставання Катерини Кухар та Олександра Стоянова, проте наразі ні один із них не надавав офіційного коментаря щодо стосунків у їхньому особистому житті.

Нагадаємо, Катерина Кухар і Олександр Стоянов офіційно зареєстрували свій шлюб у вересні 2019 року після 10 років спільного життя. Подружжя виховує двох дітей – Тимура, сина Кухар від попередніх стосунків (народився в 2009 році), і спільну доньку Анастасію, яка народилася в 2015 році. Сім’я відомих артистів завжди була прикладом гармонійних стосунків і була об’єднана спільними інтересами і професією в сфері мистецтва.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини