Стася Ровінська розповіла про напружені стосунки з мамою-зрадницею Сніжаною Єгоровою: “Там трохи ку-ку”

Екс-зірка української сцени Сніжана Єгорова з початком повномасштабного вторгнення стала на бік росії. Її донька розповіла, в яких вони стосунках зараз.

Сніжана Єгорова ще до повномасштабного вторгнення висловила свою підтримку режиму путіна і перебралася до Туреччини. Звідки екс-українка транслює думки про те, що путін – президент світу і це повинен зрозуміти кожен, але українці не поспішають підтримувати таку думку Єгорової. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, чи спілкується Сніжана зі своєю донькою.

Донька зірки Стася Ровінська вирішила переїхати до Сполучених Штатів Америки. Дівчина повідомила, що це було надскладне рішення для її родини, але вона сфокусувалася на стані та здоровʼї власних дітей, тому не жалкувала про переїзд. Зараз вона задоволена тим, що її діти почувають себе в безпеці і не чують звуків вибухів.

Стася Ровінська розповіла як ставиться до висловлювань своєї мами
Стася Ровінська розповіла, як ставиться до висловлювань своєї мами

Під час переїзду Ровінська сильно стресувала і масла у вогонь підливала її рідна матір, яка продовжує підтримувати путіна і його дії на території нашої держави. Дівчина каже, що вони з матірʼю не спілкуються і вона зовсім не бачить в цьому сенсу.

“Вони живе в Туреччині вже тривалий час. Я бачу, що вона пише і час від час натрапляю на її пости у соціальних мережах. Саме вони дають мені зрозуміти, що там трохи ку-ку. Сталіна вона зробила для себе героєм, путін також ідеал, а Пара Римським раптово став рептилоїдом. Іноді це навіть смішно подивитися. Мені прикро, що в мене немає нормальних стосунків із нею”, – розповіла Ровінська.

Дівчина додає, що не хоче акцентувати увагу на поведінці своєї матері і намагається сфокусуватися на більш потрібних справах – вихованні власних дітей і будуванням свого життя так, як хоче Стася.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини