“Я не міг би так”: Ясинський пояснив, чому Кондратюк не може вирішити конфлікт із Козловським

Михайло Ясинський висловив свою думку щодо скандалу, який виник між українським співаком Віталієм Козловським і його колишнім продюсером Ігорем Кондратюком.

Співак і продюсер вже давно перебувають у конфлікті через гроші та інші суперечки, і ситуація здається нерозв’язною.

Михайло Ясинський, український продюсер, виступив з коментарем щодо цієї ситуації під час свого виступу на YouTube-каналі відомого українського ведучого Слави Дьоміна. Ясинський визначив конфлікт між Козловським і Кондратюком як “нездорову ситуацію” і висловив своє незадоволення стосовно того, як продюсер Кондратюк веде себе у цій ситуації.

За словами Михайла Ясинського, важко зрозуміти, чому Ігор Кондратюк не згоден на урегулювання цього давнього конфлікту зі своїм колишнім артистом, особливо заради грошей, які не є великими. Ясинський наголосив на тому, що важливо знайти конструктивний спосіб вирішення конфлікту, щоб і Кондратюк, і Козловському було комфортно працювати і заробляти гроші. Він також порадив Віталію Козловському знайти потужного юриста, який міг би допомогти вирішити цю ситуацію.

Михайло Ясинський виразив своє незадоволення стосовно дій Ігоря Кондратюка, назвавши їх некоректними і вклав долю “емоційної складової” в таке небажання вирішувати конфлікт. Він вважає, що Кондратюк, знаючи, що його колишній артист страждає, повинен був би докласти зусиль для урегулювання конфлікту. Михайло Ясинський відзначив, що така ситуація не є конструктивною і може заважати як Козловському, так і Кондратюку в їхній професійній діяльності.

Загалом, коментарі Михайла Ясинського вказують на важливість знаходження конструктивних рішень у подібних ситуаціях та підкреслюють необхідність домовленості між сторонами для досягнення спільної мети і уникнення непотрібних конфліктів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини