Рубрики: Новини

Зайняла місце Олександровича: Леся Нікітюк стала суддею шоу “Розсміши коміка”, яке принесло їй популярність

Мало хто знає, але Леся Нікітюк почала свій зірковий шлях саме з програми "Розсміши коміка". Молода дівчина разом зі своєю подружкою кілька разів отримали перемогу в шоу.

Коли Леся Нікітюк прийшла на “Розсміши коміка” вперше – у кріслі журі сиділи Євген Кошовий та Володимир Зеленський, який тоді навіть подумати не міг, що стане президентом України, а Леся не мала жодного уявлення, що стане однією з найкращих українських телеведучих-жінок і займе місце Володимира Зеленського у завітному кріслі.

За словами самої зірки, вона чотири рази приходила на шоу і памʼятає кожен свій жарт, з яким вдалося отримати перемогу. В ті часи проєкт лише набирав обертів і туди запрошували ледь не кожного учасника КВН. Леся з подружкою також отримали запрошення і вирішити спробувати вдачу.

“Ми пішли на кастинг і пройшли його. В перший раз заробили 20 тисяч гривень, а в другий – 50. Коли ж ми повернулися через 8 років, то знову отримали перемогу і всі гроші віддали на потреби хмельницької лікарні. Я сподіваюся, що у новому сезоні шоу ми побачимо більше талановитих коміків”, – розповідає Нікітюк.

Леся Нікітюк стала суддею на Розсміши коміка

Зараз активно триває кастинг та пошук нових учасників. Шоу планується запустити на “Новому каналі”. Перший випуск побачив світ в далекому 2011 році і саме тоді ж Леся Нікітюк прийшла на проєкт. Після свого успіху вже за рік Нікітюк стала ведучою популярної програми “Орел та Решка”, а потім її карʼєра стрімко пішла вгору.

До щільного графіка Лесі додаються ще одні зйомки, оскільки зірка на даний момент є ведучою програми “Хто Зверху?” та її авторського проєкту “ЛеМаршрутка”, що теж займає чимало часу. Сподіваємося, Леся матиме можливість розкритися у кріслі судді по-новому.

Поділитися