Зірка “Дизель Шоу” Олег Іваниця став батьком у свої 45 років: Крутоголов стане хрещеним?

Український актор Олег Іваниця, відомий своєю участю в "Дизель Шоу", розповів у ексклюзивному інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" про радісну подію у своєму житті – народження його дитини.

Відомий український актор Олег Іваниця, колишній учасник “Дизель Шоу”, розповів про щасливу подію у своєму житті. У свіжому інтерв’ю для YouTube-проєкту ТСН.ua “Наодинці”, він ділиться емоціями від статусу батька вчетверте. Його дружина Лана народила сина, якому дали ім’я Орест.

Олег висловлює радість від спостереження за ростом свого новонародженого. Виявляється, що у чоловіка вже є троє доньок: дві рідні, а одна – від дружини. Тож з появою Ореста, чоловік тепер має четверо діточок.

Олег розповідає, що йому цікаво спостерігати, як малеча росте на очах та починає його впізнавати в обличчя та по голосу.

О
Олег Іваниця розповів про свою дружину та новонароджену дитину 

Щодо подій на пологах, Іваниця ділиться історією про те, що він запізнився на пологи до дружини. Він зазначає, що приїхав лише через 10 хвилин після народження сина. Командир чоловіка на фронті погодився дати йому відпустку, аби той подивився на маленьке чудо та свою кохану дружину.

Зазначимо, що Олег Іваниця має двоє дітей від попереднього шлюбу – доньку Ольгу та сина Остапа. Новонародженого Ореста актор виховує разом із дружиною Ланою, створюючи щасливу та повну любові сім’ю.

Нагадаємо, що нещодавно Олег Іваниця розкрив секрет, як одружився під час війни та показав, як виглядає його обраниця-дружина. Виявляється, що актор познайомився із Ланою у соціальних мережах, що стало несподіванкою для шанувальників. Також Олег зізнався, що з приходом військової служби він став більш сентиментальним та сімейним. Освідчення у коханні було також без усіляких формальностей, щиро та з любов’ю.

Популярне

Подібні новини