Односельчани Олега Винника розповіли, як виглядало його весілля з Таюне: помпезне та із присмаком розкоші

Відомий український співак Олег Винник завжди тримав своє особисте життя в суворому секреті, як справжній вовк свою територію. Так він приховував багато років, хто насправді є його дружиною.

Та навіть такий таємничий образ не витримав атак шанувальників, які завжди були цікаві, що відбувається у особистому житті артиста. І ось, здивувавши своїх фанатів, Винник розкрив одну з найбільших таємниць свого життя – кохання до Таїсії Сватко, його однокурсниці та бек-вокалістки.

Жителі села Червоний Кут, рідного містечка Олега Винника, підтвердили те, про що довго здогадувались фанати – Таїсія стала обраною серця видатного музиканта. Зазначимо, весілля зіркової пари відбулося незадовго після закінчення навчання в університеті, де обидва молоді люди познайомились і, здається, долю визначили разом.

Весілля Олега Винника виявилося подією величезного масштабу, повною мірою відповідаючи українським традиціям. Мешканці села пригадують, що це було помпезне свято з двома сотнями гостей. Знаменитий співак і його обрана відзначилися відвертістю і гостинністю, зробивши весілля незабутнім подією для всього рідного селища.

Таємна дружина Олега Винника на сцені при повному параді
Як Олег Винник та Таюне відсвяткували весілля 

Олег Винник, який здавна тримав свою особисту сферу в суворому секреті, вирішив поділитися радісною новиною зі своїми прихильниками. Виявляється, вже багато років тому він пов’язав своє життя з Таїсією Сватко, і з того часу вони залишаються нерозлучними. Вони разом подолали багато труднощів та випробувань, будуючи щасливе сімейне життя.

Місцеві мешканці села Червоний Кут із задоволенням розповідають журналістам про події на весіллі свого земляка. За їхніми словами, свято Олега Винника і Таїсії Сватко досі живе в пам’яті мешканців, а його вражаюча розкіш і тепло ласують місцеві легенди. Співак і його дружина залишаються прикладом того, як кохання може пережити випробування часу, стати джерелом невичерпного натхнення і робити життя яскравішим і насиченішим.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини