Попереду нова історія: українська співачка Гайтана повертається на сцену після тривалої 8-річної перерви

Повертається не лише мода нульових, але й зірки, які отримали свою популярність в ті часи. Співачка Гайтана розповіла про новий етап в її творчості.

Українська співачка Гайтана цілих 8 років була відсутня в українському медіа-просторі. Зірка раптово зникла і перестала тішити прихильників своїми новими піснями, концертами та творчістю, але настала довгоочікувана мить повернення артистки на сцену, про що сама зірка розповіла у соціальних мережах.

Раніше Гайтана співпрацювала з лейблом Lavina Music, але обидві сторони підписали договір про припинення співпраці і лейбл залишив права на всі пісні та кліпи Гайтані, тому вона є головною та єдиною володаркою будь-яких своїх творчих здобутків.

“Відтепер я — капітан корабля. Сподіваюся, що ви сумували, бо я так. Відчуваю, що новий етап буде цікавим, тож рухаємося вперед до нових вражень”, — повідомила Гайтана у соціальних мережах.

Гайтана повертається в український шоу-бізнес через 8 років перерви
Гайтана повертається в український шоу-бізнес через 8 років перерви

Співачка в 2012 році мала честь представити Україну на “Євробаченні”. Хоч перемогу їй отримати не вдалося, але прихильники по всій Україні висловлювали їй вдячність за гідний виступ на світовій арені і пісні, які дарують відчуття свободи та щастя. У своїх музичних композиціях зірка поєднує соул-манеру з танцювально-запальною мелодією, яка проникає в саме серце слухача.

Прихильники зірки підтримали її і пообіцяли, що обовʼязково чекатимуть на повернення легендарної співачки:

  • “Гайтана! Нехай новий етап буде більш неймовірною мандрівкою. Ви дуже талановина та добра людина, фантастична жінка. Хай несеться новий виток!”,
  • “Ви така добра, щира і світла людина, що з вами по-іншому вчинити не могли! Дуже радію за вас і пишаюся, чекаю на нові пісні у виконанні вашого неймовірного голосу. Самотня боса йде далі сама!”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини