Юрій Горбунов знову оскандалився: чоловік Каті Осадчої роками таємно отримував багатотисячну стипендію

Ім'я Юрія Горбунова знову гримить у мережі, і знову це пов'язано з грошовим скандалом, у якому замішаний чоловік Каті Осадчої. Журналісти викрили несподіване джерело прибутку шоумена.

Український телеведучий Юрій Горбунов став центром нового скандалу після того, як виявилося, що він роками таємно отримав значну стипендію. Чоловік Осадчої, здавалося тільки-тільки відновив репутацію після історії з серіалом “СМТ Інгулець”, за продакшн якого його компанія мала б отримати рекордну суму у 33 мільйони гривень. Схоже, зовсім скоро нас чекає нове звернення з коментарями-поясненнями від зірки про своє несподіване джерело доходу.

Юрій Горбунов таємно отримував багатотисячну стипендію

Рада з державної підтримки кінематографії: що це за орган і як до нього причетний Юрій Горбунов?

При Державному агентстві України з питань кіно (яке ви знаєте, як Держкіно) існує окремий орган — Рада з державної підтримки кінематографії. Головним завданням її є визначення та відбір фільмів, які можуть отримати фінансування з нашого бюджету, себто з наших податків. Орган також має право упевнюватися у раціональному використанні коштів та визначення пріоритетних напрямків для кінематографії в Україні. Горбунов, як раз таки, є одним з 9-ти членів Ради. Чи займає він головуючу посаду — не відомо.

За даними журналістів продюсер отримав стипендію у розмірі майже 70 тисяч гривень минулого року, але цього року сума скоротилася до 43,2 тисячі гривень. Сам ведучий, як і його представники, не коментують цю інформацію. Чи вплине цей скандал на його кар’єру та репутацію, час покаже.

Прибутки Юрія Горбунова

Нагадаємо, що Юрія Горбунова також цього року викрили у перетинанні кордону під час війни. Втім, шоумен попри всі скандали продовжив свою кар’єру на “плюсах” та незмінно вів цьогорічний “Голос країни”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини