Рубрики: Новини

Бебі-бум на 1+1 і не тільки: Островська, Тригубенко, Мірошніченко та інші зірки, які стали батьками у 2023

2023-й став роком справжнього бебі-буму серед зірок. Дізнайтеся у матеріалі, хто поповнив нашу країну майбутніми козаками та тендітними берегинями.

У цьому році світ шоу-бізнесу занурився в бебі-бум, подарувавши нових зіркових малюків країні. Новоспечені матусі і татусі не приховують радості та тішать фанатів милими знимками.

Кого з зірок відвідав лелека у 2023?

Відомий екс-холостяк Іраклі Макацарія та його обраниця Ліза Чичуа влітку повідомили, що стали батьками. Подружжя тримало в таємниці вагітність, але в травні бізнесмен анонсував радісну новину про вагітність вашої дружини. 2 червня кохана найзавиднішого нареченого народила сина Георгія.

Бебі-бум 2023: Островська, Тригубенко, Ребрик та інші зірки, які стали батьками

Фіналіст першого сезону “Холостячки” та потенційний екс-обранець Ксенії Мішиної, Олексій Тригубенко і його партнерка стали щасливими батьками. Синові дали ім’я Марк.

Українська модель Алла Костромічова не відстає від колег. Вона також відзначила приємну подію в Інстаграмі, ставши мамою в друге. Донечку Аврору вона привела у світ разом зі своїм чоловіком Джейсоном Капоне. До речі, подружжя вже виховує 7-річного сина на ім’я Сальваторе.

Ведуча Топмодель по-українськи Алла Костромічова народила дочку

У липні солістка гурту ONUKA Ната Жижченко порадувала своїх фанатів новиною про народження доньки Ліни.

Ну, а нещодавно на всю мережу гриміла новина про те, що ведуча ТСН і Єдиного марафону Наталія Островська стала мамою вперше. Її донька з’явилася на світ у листопаді, даруючи новоспеченій мамі найщасливіші миті у цю непросту пору.

Ведуча ТСН Наталі Островська повідомила про народження дитини

А ось Тімур Мірошніченко та його дружина Інна народили серцем, взявши з дитячого будинку крихітку Марселя. Синочок одразу ста улюбленцем родини та купається у любові близьких.

Тимур Мірошниченко показав свого названого сина

І хоча народження нового покоління вже принесло безліч радісних моментів, на підході ще нові малюки. Лілія Ребрик, ведуча, що ще при надії, можливо, стане мамою у 2023 році, поповнивши родину ще однією донечкою.

Поділитися