Вагітна ведуча ТСН Наталія Островська зізналася, як підтримував її коханий чоловік на пологах та після них

Ведуча ТСН і Єдиного марафону Наталія Островська показала, як чоловік зворушливо привітав її з народженням донечки. Що саме зробив чоловік?

Телеведуча ТСН та організаторка Єдиного марафону, Наталія Островська, пережила найщасливіший момент в своєму житті, ставши вперше матір’ю.

У п’ятницю, 17 листопада, знаменита ведуча каналу 1+1 народила свою доньку в одній із приватних пологових клінік Києва. Про цей радісний подію вона поділилася з фанатами на своїй сторінці в Instagram.

Островська не тільки розкрила свою радість в момент народження доньки, але також показала, як її чоловік висловив привітання та вдячність. У відеосюжеті ТСН, який став частиною Єдиного марафону, видно, як родичі та близькі вітають ведучу. Чоловік, з яким Наталія прожила 10 років, був присутній при виписці та подарував їй величезний букет троянд, висловивши слова вдячності за народження їхньої доньки.

Емоції були настільки сильні, що обоє не змогли стримати сліз. Чоловік звернувся до Наталії із зізнанням у великому коханні та почутті щастя.

Ч
Чоловік Наталії Островської зворушливо зустрів дружину з пологового

Щодо імені доньки, Островська вирішила зараз тримати його в таємниці, дотримуючись рекомендацій експертів про те, щоб тримати ім’я в таємниці протягом перших днів. Ведуча пообіцяла розкрити цю інтимну деталь пізніше.

Вага дівчинки при народженні склала 3760 грам, а її зріст – 54 см. Наталія висловила щиру вдячність команді лікарів за їхню професіональну допомогу, завдяки якій цей день став таким незабутнім.

Також цікавим фактом є те, що Наталія, коли вже була вагітна вирішила спробувати себе у зйомках у кіно. Дівчина на 9-му місяці вагітності погодилася зіграти роль у серіалі “Жіночий лікар”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини