Після підставного весілля Євген Клопотенко чесно відповів, чи має стосунки з дівчиною або хлопцем

Євген Клопотенко чи не вперше наважився відверто поспілкуватися на тему особистого життя, яке опинилося у центрі уваги після публікацій зірки про весілля.

У світі шоу-бізнесу та гастрономії іноді важко зберегти рівновагу між кар’єрою та особистим життям. Український кулінарний експерт та ресторатор Євген Клопотенко нещодавно вирішив поділитися деякими аспектами своїх амурних пригод під час зйомок свого шоу “Пекельна борошна”.

Друзі, кохана та публічне життя: міф чи реальність?

Питання про друзів і особисте життя завжди цікавить шанувальників знаменитостей, а тим паче такої яскравої зірки, як Євген. Юлія Саніна, фронтвумен гурту The Hardkiss, вирішила розкрити всі карти і запитала Клопотенка на проєкті “Пекельні борошна”, чи є у нього багато друзів та чи має відомий шеф обраницю або навіть обранця.

“У мене друзі – це моя духовка”, – відповів шеф, влучно описавши, наскільки він відданий своїй кулінарній справі.

Клопотенко ненавидить весілля
Євген Клопотенко зізнався, чи має роман з хлопцем

На запитання про наявність дівчини чи хлопця Клопотенко відповів твердо та відверто: ні коханої, ні коханого у зірки немає. Відомий кулінар натякнув, що йому бракне часу на стосунки та потенційне сімейне життя.

Весілля заради благодійності

Євген Клопотенко одружився, але не став ділитись подробицями свого весілля
Євген Клопотенко зізнався, чи має роман з хлопцем

Цікавою деталлю стало те, що Клопотенко “зіграв” весілля з відомою співачкою Віктора Родько. Без зайвих коментарів та пояснень Євген опублікував фото на фоні РАГСу разом з нареченою у білій сукні. Прихильники та навіть колеги прийнялися палко вітати зірки.

Та, як виявилося, свято було організовано заради збору коштів для захисників, який було запущено разом з Василем Байдаком, українським коміком та волонтером. Такий креативний підхід, який сполохав мережу, звісно не лишився поза увагою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини