Ксенію Мішину запідозрили у романі зі Славою Дьоміним: познайомили дітей та разом проводять час

Невже Ксенія Мішина нарешті знайшла своє щастя? Зірку запідозрили у романі з відомим ведучим Славою Дьоміним, з яким екс-холостячка засвітилася на прогулянці.

В українському шоу-бізнесі не вщухають чутки та обговорення, і останнім часом однією з центральних тем стала незвичайна дружба та можливий роман між акторкою Ксенією Мішиною та популярним ведучим Славою Дьоміним. Світлини, які зірка виклала у соціальних мережах, підкреслюють їхню близькість та цінний час, проведений разом.

Минулих вихідних колишня холостячка разом зі своїм сином Платоном та ведучим Славою Дьоміним та його сином Владом вирушили на прогулянку до Витачівської каплиці в Київській області. Акторка поділилася з прихильниками світлинами цього несподіваного та цікавого майже сімейного заходу у своєму Instagram.

Ксенія Мішина розбурхала чутки про роман з Дьоміним

На фотографіях видно, як селебріті насолоджуються природою та архітектурою, діляться посмішками та позитивним настроєм. Однак, особливу увагу привертає той факт, що Слава Дьомін не просто приєднався до виїзду, але також дозволив маленькому Платону сісти за кермо та привезти групу до місця призначення.

Неабияка близькість між Мішиною та її колегою викликає хвилю обговорень та питань щодо природи їхнього стосунку. Особливо цікавім є той факт, що син Ксенії, Платон, називає Славу “дядьком”. Це деталь може вказувати на те, що вони не лише колеги чи знайомі, але і можливо, стали для себе особливими друзями.

Ксенія Мішина і Слава Дьомін провели разом вихідні
Ксенія Мішина розбурхала чутки про роман з Дьоміним

Самі зірки наразі утримуються від коментарів стосовно природи своїх стосунків, залишаючи шанувальникам простір для домислів та чуток. Однак така несподівана близькість і дружність між ними не залишить байдужими фанатів, які з нетерпінням чекають на розвиток подій та можливі коментарі від самих зацікавлених осіб.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини