Рубрики: Новини

Даша Квіткова вперше прокоментувала нові стосунки свого екс-чоловіка Нікіти Добриніна: “Хочеться думати”

Відома українська блогерка та бізнесвумен Даша Квіткова прокоментувала нове захоплення свого колишнього чоловіка Нікіти Добриніна. Зірка зізналась, як ставиться до його вибору.

На початку цього року одна з найміцніших пар за всю історію реаліті-шоу “Холостяк” вирішила розлучитись. Відома українська блогерка Даша Квіткова повідомила про це в інтерв’ю для Маші Єфросиніної. Тепер зіркові колишні продовжують будувати своє життя окремо одне від одного. Шанувальники Даші Квіткової поцікавились у неї, як вона ставиться до нових стосунків свого колишнього чоловіка.

Квіткова про стосунки Добриніна

У відповідь зірка не стала приховувати, що бажає своєму колишньому чоловікові лише найкращого. Знаменитість зазначила, що для неї найголовніше, аби батько її сина був щасливим, а все інше – другорядне. Втім, додала Даша Квіткова, вона має чимало власних справ і переживань, а тому не замислюється про те, як живуть і кого кохають її колишні партнери. Блогерка зазначила, що її цікавить її особисте життя, а тому вона воліє не лізти в чуже.

Даша Квіткова зізналась, як ставиться до нової дівчини свого колишнього чоловіка

Варто нагадати, що не так давно у мережі почали ширитись чутки про те, що відомий український блогер Нікіта Добринін завів таємний роман з українською блогеркою Чарою Хорив. Спершу шанувальники були не впевнені в тому, чи дійсно закохані зустрічаються. Втім, пізніше на особистих Інстаграм-сторінках новоспечена пара почала “світити” одне одного.

Нікіта Добринін завів роман із відомою українською блогеркою Чарою Хорив

Так, наприклад, нещодавно Нікіта Добринін і зовсім показав букет, який подарував своїй новій дівчині. Чара Хорив пізніше опублікувала романтичну світлину з композицією з квітів. Новоспечені закохані вирішили більше не приховувати своїх почуттів, хоча офіційно і досі не оголосили, що разом.

Поділитися