“Я почула Вітю”: Alyosha зізналася, що подарувала пісню Віктору Павліку, а Катя Репяхова і не проти

Відома українська співачка Олена Тополя розповіла, що написала пісню спеціально для свого зіркового колеги Віктора Павліка. Подробицями знаменитість поділилась у новому інтерв'ю.

Олена Тополя, артистка, яка раніше виступала під псевдонімом Alyosha, у новому інтерв’ю для ТСН розповіла про досвід написання пісень для своїх зіркових колег. Одного разу знаменитість написала композицію “Недописана книга”. Зірка зізналась, що одразу відчула, що цю пісню вона повинна комусь подарувати. Врешті, заспівав цей хіт відомий український музикант Віктор Павлік.

Alyosha подарувала пісню Павліку

У коментарі для журналістів ТСН знаменита українська співачка розповіла про досвід написання пісень для тих чи інших артистів. Як пригадала зірка, одного разу їй на думку спали рядки, які врешті перетворились на пісню, яку українці знають під назвою “Недописана книга”. Виконавцем цього хіта став Віктор Павлік.

Олена Тополя розповіла про написану для Віктора Павліка пісню Недописана книга
Олена Тополя розповіла про написану для Віктора Павліка пісню Недописана книга

Олена Тополя розповіла, що після написання цієї пісні вона зрозуміла, що повинна комусь її подарувати. Артистка пригадала, що одразу почала уявляти в голові, чий голос заспівав би хіт найкраще. За словами співачки, вона майже одразу ж подумала про відомого музиканта Віктора Павліка. Без зайвих вагань знаменитість зателефонувала йому.

“Я почула Вітю. Я йому подзвонила, сказала: у мене є для тебе пісня”, – пригадала Олена Тополя.

Олена Тополя зізналась, як сталось так, що її колега Віктор Павлік заспівав її пісню
Олена Тополя зізналась, як сталось так, що її колега Віктор Павлік заспівав її пісню

На уточнювальне запитання журналістки, чи подарувала вона композицію своєму другу та колезі, чи продала її, зірка відповіла, що грошей за трек не брала. Олена Тополя пояснила, що за свою кар’єру і дійсно писала пісні, які “віддавала” іншим артистам за певну суму. Втім, у випадку з піснею Віктора Павліка знаменитість відчула, що хоче її просто подарувати.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини