Без бабусі не обійшлось: стало відомо, як насправді онукові Софії Ротару вдалось виїхати за кордон

У мережі розсекретили, як онукові відомої української співачки Софії Ротару вдалось виїхати за межі України у часи повномасштабної війни. Без допомоги зіркової бабусі не обійшлось.

Запитання, яке не дає спокою багатьом шанувальникам відомої української співачки, як її 29-річний онук Анатолій Євдокименко зміг покинути територію України після початку повномасштабної війни. Відповідь на це питання журналісти шукали протягом довгого часу. Тепер в українському виданні Obozrevatel з’явився матеріал, в якому озвучили ймовірну теорію, як онук Ротару виїхав з України.

Як онук Ротару виїхав

Як пишуть журналісти з українського медіа, без допомоги зіркової бабусі Анатолій Євдокименко не обійшовся. Так, за даними, наданими виданням, знаменита українська артиста Софія Ротару приклала чимало зусиль, аби виконати забаганку свого онука та допомогти йому переїхати жити до іншої країни. Посилаючись на надійні джерела, наближені до оточення співачки, журналісти зазначили, що Євдокименку вдалось покинути територію України, заплативши хабар.

У мережі розповіли, як Анатолію Євдокименку вдалось виїхати за межі України
У мережі розповіли, як Анатолію Євдокименку вдалось виїхати за межі України

За інформацією, яку надали українські журналісти, Софії Ротару довелось витратити чимало грошей на те, щоб її онук виїхав за кордон. Оскільки це вдалось зробити не з першого разу, сума виявилась “круглою”. Крім того, знаменита українська співачка також допомагає своєму онукові фінансово, поки він проживає за кордоном. За даними інсайдерів, знаменитість надсилає чоловікові гроші, які він витрачає на проживання в Європі, а також на власну кар’єру музиканта.

Як онук Софії Ротару виїхав за межі України у часи повномасштабної війни
Як онук Софії Ротару виїхав за межі України у часи повномасштабної війни

Сама Софія Ротару залишається в Україні. Знаменита українська артистка неохоче ділиться інформацією щодо особистого життя, але шанувальники напевно знають, що зірка перебуває у своєму заміському будинку, що під Києвом. За різними чутками, неподалік від української столиці зірка проживає не сама – з нею також живуть її син Руслан Євдокименко та його дружина, мати двох онуків Ротару.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини