Винник вперше вийшов на публіку, а Таюне заховав: як виглядає дружина Олега, яка не приховує суму в очах

Пара Олега Винника і Таїсії Сватко давно майже не з'являються на публіці. Втім, нещодавно Головний вовк країни таки засвітився серед волонтерів, а ось що відомо про його дружину?

Останнім часом український виконавець Олег Винник та його дружина Таюне привертають увагу громадськості не лише своїми творчими досягненнями, а й особистими змінами, що відбулися у їхньому житті, а саме переїздом у 2022-му році у Євросоюз. Колись яскраві знаменитості, які обожнювали бути на світських подіях та світитися перед камерами обрали шлях непублічності.

Втім, нещодавно Головний вовк країни вийшов на публіку в Німеччині, з представниками благодійного фонду “Буцькі ангели”. Фото з цієї події було оприлюднено в його офіційному Instagram головою фан-клубу виконавця, Валерією Барон. Важливо відзначити, що артист відгукнувся на прохання волонтерів щодо пошуку автомобіля для українських військовослужбовців, показавши свою активну участь у благодійних справах.

Як виглядає Олег Винник зараз

Щодо Таюне, дружини Олега Винника, то за останнім часом вона утримувалася не лише від публічних заходів, а й навіть від присутності у соціальних мережах. Та остаточно сховатися від прихильників їй не вдалося. Все та ж Валерія Барон, здійснила поїздку до Німеччини у вересні цього року, де зустрілася з Таїсією. Фотографія, яку фанатка опублікувала на своїй сторінці у Facebook, розкрила несподіваний образ співачки.

На знімку видно артистку без макіяжу, з пучком на голові та помітно опухлим обличчям. Однак найбільше вражає погляд селебріті, який відображає сум та емоції. Здається, що в цей момент вона проймається душевним переживанням, можливо, чи навіть плаче, висловлюючи емоції від важкої ситуації.

Олег Винник з Таюне показали, як виглядають зараз за кордоном

Ці зміни в образі та емоції на обличчі Таюне не залишили байдужими її шанувальників, що викликає загальний інтерес до того, що відбувається в особистому житті цієї видатної пари. Сподіваємося на подальше відновлення та позитивні зміни у житті Олега Винника та його дружини.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини