Софія Ротару зникла з мережі та ховається під Києвом: чому артистка більше не виходить у світ – причина

Легендарна українська співачка Софія Ротару після початку повномасштабної війни раптово зникла з мережі. Журналісти з'ясували, що сталось з артисткою та де вона зараз.

У коментарі для видання “Обозреватель” наближена до відомої української артистки Софії Ротару людина розповіла про те, що з нею зараз відбувається. За словами інсайдера, причина зникнення артистки полягає не у початку повномасштабної війни, а у самопочутті зірки. Відомо, що легендарна українська співачка живе на самоті через проблеми зі здоров’ям.

Куди зникла Ротару

Наближений до Софії Ротару чоловік розповів, що не так давно вона перехворіла на “Омікрон” – штам коронавірусу. Знаменитість важко хворіла та ледве одужала, тому тепер, за словами інсайдера, вона не бажає виходити у світ, аби знову не підірвати здоров’я. У коментарі для журналістів чоловік зазначив, що легендарна українська артистка боїться знову захворіти, а тому обмежується життям за межами міста.

У мережі розповіли, куди зникла Софія Ротару та в чому причина її самітницького способу життя
У мережі розповіли, куди зникла Софія Ротару та в чому причина її самітницького способу життя

Відомо, що Софія Ротару нині живе в Україні. Знаменитість разом зі своїм сином Русланом Євдокименком і його дружиною мешкають у селі П’ятихатки, яке знаходиться неподалік від української столиці. А ось онук та онучка зірки – Софія та Анатолій – живуть за кордоном. Онучка Ротару давно переїхала до США, а ось онук артистки переїхав не так давно.

Куди зникла Софія Ротару та чому відома українська співачка живе на самоті
Куди зникла Софія Ротару та чому відома українська співачка живе на самоті

Після початку повномасштабної війни Анатолій Євдокименко спробував виїхати за кордон, але 29-річного чоловіка не випустили за межі України. Пізніше стало відомо, що онук Софії Ротару таки зміг опинитись у Франції. Знаменитість не відповідав, як йому вдалось виїхати. А ось нещодавно з’ясувалось, що відома українська співачка допомогла своєму онукові покинути Україну, віддавши чималу суму.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини