Кулінар Євген Клопотенко пригадав, як заробив свій перший мільйон: “У мене було виробництво варення”

Відомий український кулінар і зірка шоу "МастерШеф" сьогодні є одним із найуспішніших представників своєї професії. Євген Клопотенко розповів, як йому вдалось заробити перший мільйон.

Євген Клопотенко, відомий український кулінар і ресторатор, багато років тому здобув популярність. Нещодавно знаменитість пригадав, як йому вдалось заробити свій перший мільйон. Виявляється, тоді Клопотенко не готував вишукані ресторанні страви. Чим займався знаменитість, коли лише починав власний шлях до багатства та успіху?

Євген Клопотенко про свій перший мільйон

Український кулінар пригадав, що свій перший мільйон він заробив, коли починав займатись виробництвом варення. Такий неординарний бізнес приніс знаменитому учаснику шоу “МастерШеф” не лише перший заробіток, але і перший серйозний фінансовий прорив. Втім, пригадав кулінар у шоу “Ближче до зірок”, ця робота була непростою, забирала весь його час, а “плюсу” в кишені він таки не відчував.

Як відомий український кулінар Євген Клопотенко заробив свій перший мільйон
Як відомий український кулінар Євген Клопотенко заробив свій перший мільйон

Попри високі заробітки знаменитий український кулінар не забирав отримані гроші собі. Євген Клопотенко пригадує, що кошти, які він заробив від свого бізнесу з варенням, він витрачав на іншу сферу заробітку – ресторани та персонал, який там працює. Клопотенко пригадав, що інвестиції, завдяки яким відкрив перший заклад, він виплачував близько трьох років.

Євген Клопотенко пригадав про бізнес, який допоміг йому заробити перший мільйон
Євген Клопотенко пригадав про бізнес, який допоміг йому заробити перший мільйон

Крім того, розповів у коментарі для журналістів знаменитість, він чимало витратив і на популяризацію власного бренду. За зізнанням Євгена Клопотенка, він вклав багато грошей “у своє обличчя”. Піар та “розкрутка” свого імені обійшлась кулінару, за його словами, у півтора мільйона доларів. Проте, зазначив знаменитість, тепер він може заробляти хороші гроші, адже про нього знає багато людей, а його ресторанний бізнес процвітає.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини