Названо гонорар Вєрки Сердючки за новорічний концерт в Дубай: співає не за один мільйон гривень

В українських зірок починається сезон новорічних виступів та корпоративів. Не дивлячись на повномашстабне вторгнення попит дуже великий, а деякі з зірок навіть встригають заробити кілька мільйонів.

Андрій Данилко отримав велику популярність завдяки своєму образу Вєрки Сердючки не лише в Україні, але й в цілому світі. Свою карʼєру артист будував маленькими кроками, але зараз сценічний образ Сердючки знає кожен дорослий та кожен школяр, який тільки но пішов в перший клас. Чоловік дуже добре заробляє на своєму образі і його навіть покликали в Дубай на новорічний корпоратив. Організатори свята розповіли, яку суму доведеться заплатити артистові за свій концерт.

Ні для кого не секрет, що виступи зірок за кордоном або на приватних вечірках так чи інакше влітають в копієчку, але про таку суму не міг подумати ніхто. Як виявилося, Андрій Данилко отримає 6 мільйонів гривень за свій виступ. Організатор дійства пояснив, чому та за що така велика сума.

“Ми працюємо вже не перший раз і під час концертів Андрія зал людей неможливо забрати з танцполу. Все чітко і ясно”, – розповідає Максим Берін.

Стало відомо, скільки Андрій Данилко отримає за новорічний корпоратив в Дубай
Стало відомо, скільки Андрій Данилко отримає за новорічний корпоратив в Дубай

Також чоловік каже, що немає зірок схожих на Вєрку Сердючку, якими б можна було її замінити, саме тому саме на цей сценічний образ завжди шалений попит, а цим гріх не скористатись. 6 мільйонів гривень за виступ в новорічну ніч – дуже пристойна сума для артиста з таким великим стажем в українському шоу-бізнесі.

Андрія Данилка півроку вмовляли на участь у цьому концерті і чоловік, врешті-решт, погодився. Все дійсло проходитиме в готелі Raffles The Palm в Дубай, тому там зберуться пристойні гості, які залюбки потанцюють під найкращі хіти української Вєрки Сердючки. Сам Андрій Данилко поки це ніяк не прокоментував.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини