Холостяк до мозку кісток: Євген Клопотенко зізнався, як поводиться з гарними дівчатами і коли одружиться

Клопотенко, якого можна нерідко знайти у списку найзавидніших холостяків України, зазначив, що не прагне зв'язувати себе стосунками лише з однією людиною.

Український блогер та письменник, Євген Клопотенко, якого неодноразово визнавали одним із найзавидніших холостяків України, не соромиться висловлювати нетрадиційні погляди на стосунки та кохання. Його відверті слова про родинні відносини та поліаморію вразили та викликали обговорення в інтернет-середовищі.

Євген Клопотенко висловлює свої незвичайні погляди на стосунки та кохання, вказуючи, що родина для нього не представляє великої цінності. Він вважає, що коли його партнер(ка) взаємодіє з іншими людьми, він відчуває егоїстичні почуття, сприймаючи його(її) як свою власність. Євген ділиться, що, якщо йому подобається дівчина, він веде з нею активну переписку та займається секстингом. З іншого боку, є особа, з якою йому приємно проводити час, і вони можуть спільно насолоджуватися коханням, при цьому розуміючи, що кожен з них може мати взаємодію з іншими партнерами.

Євген не приховує, що має різницю у поглядах на стосунки порівняно з традиційним уявленням. Він визнає поліаморію як свій особистий вибір і вірить у відкриті та відверті розмови з партнерами про цінності та очікування від стосунків.

За його словами, майбутня дружина повинна поділяти його погляди на поліаморію, щоб створити гармонійну родину. Такі відверті та непередбачувані висловлювання роблять Євгена Клопотенка видовищним представником сучасного покоління, що розширює горизонти та норми у галузі стосунків та кохання.

Також Євген у інтерв’ю зазначив, що він зараз є гривневим міліонером. Але він сам не вважає це великим досягненням, бо це лише 30 тисяч доларів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини