Рубрики: Новини

Alyosha відповіла на чутки про розлучення з чоловіком: розставила всі крапки над “і” у стосунках із Тополею

Відома українська співачка Олена Тополя прокоментувала чутки про розлучення зі своїм чоловіком Тарасом Тополею. Знаменитість зізналась, чи дійсно збирається від нього піти.

Alyosha, відома українська співачка, зуміла стати не лише успішною артисткою та бізнес-вумен, але і щасливою дружиною та матір’ю. Нещодавно мережею почали гуляти дивні чутки, мовляв, у шлюбі знаменитості з Тарасом Тополею сталась сварка, що може призвести до розлучення. Знаменитість вирішила відповісти недоброзичливцям і зізнатись, чи дійсно хоче піти від свого вірного обранця.

Alyosha про розлучення з Тополею

В одному зі своїх інтерв’ю знаменита українська артистка зізналась, що її переїзд за кордон після початку повномасштабної війни позначився на стосунках із чоловіком Тарасом Тополею. Ба більше, розповіла тоді знаменитість, якби вона знала, що так станеться, то точно б не стала виїжджати. Ймовірно, таке несподіване зізнання наштовхнуло користувачів мережі на неприємні роздуми. Таким чином народились чутки про розлучення Олени та Тараса Тополі.

Відома українська співачка Alyosha висловилась про розлучення зі своїм чоловіком Тарасом Тополею

У коментарі для українського видання “Обозреватель” артистка висловилась про людей, які поширюють подібні чутки. Знаменитість побажала недоброзичливцям, аби все сказане повернулось їм. Олена Тополя не стала приховувати обурення через новини про те, що вона нібито збирається розлучитись зі своїм чоловіком і батьком своїх дітей. Alyosha не спростувала того факту, що у взаєминах із коханим таки є проблеми. Втім, зірка дала чітко зрозуміти – про розлучення не може бути й мови.

Відома українська співачка Alyosha висловилась про розлучення зі своїм чоловіком Тарасом Тополею

Нагадаємо, що відома українська співачка Alyosha та її чоловік Тарас Тополя разом вже 10 років. Зіркова пара відгуляла весілля 2013 року. Невдовзі у родині на світ з’явилась перша дитина. Нині закохані виховують трьох спільних нащадків – двох синів та одну доньку.

Поділитися