Рубрики: Новини

Трінчер, Дорофєєва, Каменських, Винник та інші: які хвороби лікують відомі українські знаменитості

Зірки - такі ж звичайні люди, як і кожен з нас. А значить так само мають проблеми та хворіють. Знаменитості не завжди самі озвучують свої діагнози, втім приховувати це також досить складно.

Настя Каменських

Відома українська співачка в березні 2023 року ошелешила прихильників, коли розповіла про те, що лікарі діагностували у неї новоутворення в голосових зв’язках і їй потрібне термінове лікування. Також вона зізнавалася, що страждає на панічні атаки, які з’явилися ще в період епідемії коронавірусу.

Настя Каменських

Андрій Данилко

Відомий артист і шоумен Андрій Данилко має порушення циркадних ритмів, через що має сильні проблеми зі сном. Артист лікувався та відпочивав у санаторіях, що позитивно вплинуло на його здоров’я і покращило сон.

Катерина Тишкевич

Відома українська акторка Катерина Тишкевич більше 8 років страждає на загадкову хворобу, яка проявляється в дуже сильних головних болях. Зірка пробувала різні методи лікування, та поки що жоден з них не дав довготривалого результату.

Надя Дорофєєва

Надія Дорофєєва зізнавалась, що в неї проблемна шкіра та акне, тож їй дуже ретельно треба слідкувати за своїм раціоном і доглядом за шкірою.

Надя Дорофєєва

Олена Кравець

Відома українська телеведуча та зірка “Вечірнього кварталу” Олена Кравець розповідала, що страждає від кропив’янки, які ймовірно викликає стрес.

Олег Винник

З початку війни співак Олег Винник зник з “радарів” фанів. Пізніше стало відомо, що він ще до вторгнення виїхав за кордон на лікування. В мережі багато здогадок щодо хвороби артиста, в тому числі деякі люди вважають, що у Винника онкологічне захворювання. Сам  виконавець підтверджує слова про проблеми зі здоров’ям, втім досі не озвучив свій діагноз.

Олег Винник

Анна Трінчер

Співачка страждає на періодичні, проте сильні панічні атаки. В своєму мікроблозі зірка розповідала, що найжахливіший епізод трапився під час поїздки за кордон на поїзді. Анну трусило, вона навіть почала заїкатися. Панічна атака тривала півтори години. Впоратися з непростим станом допоміг провідник потяга та подруга, яка весь цей час була на зв’язку із зіркою.

Олександр Волошин

Екс-чоловік Анни Трінчер має цілий “букет” хвороб, а саме діагностовану депресію з обсесивним розладом, а також аутоімунний тиреоїдит, який є невиліковним.

Поділитися