Рубрики: Новини

“Холостяк” та “Холостячка” будуть: незмінний ведучий проєктів Григорій Решетнік назвав дату премʼєри

Прихильники найкращих реаліті-шоу про кохання часто задають питання в Мережі стосовно виходу нових сезонів проєкту. Григорій Решетнік нарешті відповів, коли варто чекати на премʼєру.

“Холостяк” та “Холостячка” з року в рік отримують чимало позитивних відгуків. Головні реаліті-шоу країни про кохання підкорили українського глядача своїми героями, розвитком подій, несподіваними сюжетними поворотами та харизмою учасників та головних героїв. Прихильники шоу вже тривалий час чекають продовження і-от Григорій Решетнік анонсував вихід нових сезонів одразу двох проєктів.

Решетнік став ведучим нового проєку “Він Вона Шоу”, в якому головні герої шукають стосунки на відстані. Чоловік вирішив поділитися новиною у соціальних Мережах і запитав своїх підписників, чи подобається їм новий проєкт, але народ відреагував не дуже позитивно. На думку деяких користувачів – створювати такі проєкти під час повномасштабного вторгнення недоречно, оскільки багато чоловіків знаходяться зараз на фронті.

Закулісся Він Вона Шоу

Григорій не розгубився та відповів у коментарях, що на проєкті була гостя, яка чекає свого коханого з передової і вони дуже пишаються тим, що навіть такі люди мають в собі сили приходити на телевізійні проєкти, а велика частина учасників активно допомагають Збройним Силам України і вболівають за нашу перемогу.

Користуючись можливістю, одна з прихильниць вирішила поцікавитись, чи планується випуск нових сезонів “Холостячки-3” та “Холостяка-13”. Григорій потішив одразу всіх прихильників проєктів, заінтригувавши тим, що нові сезони все ж будуть, але у наступному році.

“Будуть в 2024”, – коротко відповів Решетнік.

Григорій Решетнік розповів, коли будуть нові сезони Холостяка та Холостячки

Хоч чіткої дати телеведучий не назвав, але прихильники можуть “видихнути” і чекати на анонс нових сезонів проєкту. Поки невідомо, хто міг би стати головними героями шоу, але в Мережі прискають, що роль “Холостячки” може отримати Леся Нікітюк.

Поділитися