“Був завидним нареченим”: учасник “Холостячки” Андрій Рибак зізнався, чому насправді пішов на реаліті

Один з учасників "Холостячки" з Ксенією Мішиною Андрій Рибак зізнався, якою була його основна мета на проєкті. Виявляється, чоловік прийшов туди не для перемоги.

Фіналіст проєкту “Холостячка” з Ксенією Мішиною Андрій Рибак не зміг завоювати серце акторки, але на цьому його життя не закінчилося. Після того, як перемогу отримав Олександр Еллерт, його стосунки з Ксенією не протримались досить довго, але Андрій повернувся до своєї колишньої дівчини та став успішним блогером.

В соціальних мережах чоловік частенько спілкується з прихильниками та розповідає їм про подробиції зі свого особистого життя. Цього разу редакція сайту Добрі новини з’ясувала, для чого Андрій приходив на проєкт про кохання.

Рибак вирішив поспілкуватися зі своїми прихильниками у форматі “питання-відповідь”, де кожен може запитати в свого кумира будь-що, а він повинен чесно відповісти на це запитання. Один з прихильників вирішив поцікавитись, для чого чоловік приходив на проєкт “Холостячка”. Відповідь чоловіка була доволі простою, але Андрій не сказав, що прийшов на реаліті, щоб справді знайти своє кохання.

“Бо дуже завідним женіхом був”, – написав Андрій.

Андрій Рибак розповів для чого пішов на Холостячку
Андрій Рибак розповів для чого пішов на Холостячку

Далі прихильниця поцікавилась, чи можна запросити його на весілля в якості ведучого, додавши, що її наречений є воїном Зройних Сил України. Гуморист відповів позитивно та зазначив, що проведе весілля навіть безкоштовно.

Андрій завершив спілкування з прихильниками милим фото зі своєю коханою та їхнім котиком. Як виявилося, пухнастик святкує свій день народження, йому один рік. Для кицьки створена окрема сторінка в соціальній мережі, де можна побачити більше подробиць з її життя, привітати її днем народження або просто насолодитися кадрами Музи (ім’я киці).

“Святкуємо котячий один рік і сім людських (здається так)! Ми не зійшли з розуму, просто дуже її любимо!”, – пише Рибак.

Андрій Рибак привітав кицьку з днем народження
Андрій Рибак привітав кицьку з днем народження

Користувачі завзято взялися за привітання та написали багато приємних слів, але не всім прихильникам сподобався такий пост:

“Андрій і Аліна, війна в Україні, гибнуть діти, цивільні люди, ми живемо в окупації більше року, це жах, приїдьте на Херсонщину місто Нова Каховка, у вас пропаде бажання котиків показувати. Пробачте, наболіло”

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини