Лілія Ребрик чесно зізналася, в якій країні буде народжувати свою третю дитину: переїзд вже заплановано

Українська акторка та ведуча Лілія Ребрик вперше розкрила таємницю того, де планує народжувати свою третю дитину. Зірка назвала країну, де приведе у світ немовля.

Нещодавно телеведуча Лілія Ребрик вразила своїх шанувальників сенсаційним зізнанням – вона в очікуванні своєї третьої дитини разом із чоловіком, Андрієм Диким. Поділилася новиною про своє материнство з прихильниками щиро у соціальних мережах.

Однак, не лише сама вагітність стала предметом обговорення, а й вибір країни для народження нового члена родини. Ведуча, звісно, вирішила обрати Україну, як місце де здійсниться чудо нового життя.

Лілія Ребрик прокоментувала стосунки з батьками свого чоловіка Андрія Дикого
Лілія Ребрик розповіла, в якій країні народить третю дитину

Знаменитість поки не розкрила деталей про конкретний пологовий будинок, адже ще перебуває у пошуку разом з чоловіком Андрієм Диким, але вже встигла підготувати все необхідне для комфортного народження дитини. Відверто ділиться своїм щастям із прихильниками, створюючи враження щирості та теплоти.

Лілія також поділилася, що переїзд у неї таки планується. Та не за кордон, а у свій заміський будинок разом із сім’єю після народження малятка. Зазначає, що підготовка до зміни місця проживання вже у розпалі, а ремонт у їхньому новому гніздечку швидко просувається.

Відома ведуча Ребрик показала, як виглядає на останніх місяцях вагітності незадовго до пологів
Лілія Ребрик розповіла, в якій країні народить третю дитину

Ребрик дає яскравий приклад для інших знаменитостей, демонструючи, що підтримка рідної країни та вибір її для важливих подій – це акт відданості та любові.

Варто зауважити, що знаменитість весь час залишалася вірною Україні, не відходячи за кордон для народження попередніх двох дітей.

Йдучи в ногу зі своїми професійними обов’язками, акторка демонструє, що материнство та кар’єра можуть існувати паралельно, а вибір країни для народження дитини – це особиста рішучість та власний внесок у підтримку рідного краю.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини