Рубрики: Новини

Красуня-дворянка в шикарних інтер’єрах: Тіна Кароль показала свою кішку, яка розглядає себе в дзеркалі

Тіна Кароль, виявляється, небайдужа до котиків. Артистка показала свою улюбленицю, яка мешкає у розкішних апартаментах поп-діви та насолоджується життям.

Життя зірок завжди насичене подіями та несподіванками, і не тільки у світі людей. Популярна артистка, Кароль, вирішила поділитися своєю унікальною історією про знайомство із котом, яке перетворилося на справжню казку. Кішка, яку вона прозвала Джавеліною, стала не просто домашньою тваринкою, а королевою її власного шикарного маєтку.

Все почалося кілька років тому, коли поп-діва знайшла маленьке кошеня на своєму подвір’ї. Здавалося, приблудилася. Співачка вирішила дати тваринці шанс. Так почалася неймовірна дружба між зіркою та чотирилапою.

Тіна Кароль замилувала мережу кумедним фото з кішкою

Якось Кароль жартома визнала, що спочатку не могла вирішити, як назвати свою нову доньку. Неодноразово називаючи її просто “Котя”, артистка згадала, як у 2022-му вирішила присвоїти їй ім’я Джавеліна. Ця несподівана назва стала своєрідним акордом у житті дуету, якими стали Тіна та її кішка.

Живучи в розкішному маєтку артистки, Джавеліна отримала не тільки комфорт, але й статус володарки королевської території. За словами Кароль, кішка виявилася надзвичайно хороброю та суворою. Здавалося, що вона відзеркалює свою господарку, наслідуючи в неї не тільки вишуканий смак, але й вроджене благородство.

Що робить Джавеліну справжньою зіркою в маєтку Кароль? Елітне дзеркало, що прикрашає кімнату тварини. Здавалося б, це просто предмет інтер’єру, але для чотирилапої це стало особливим місцем, де вона може насолоджуватися своєю власною красою.

Тіна Кароль замилувала мережу кумедним фото з кішкою

Кароль часто ділиться з прихильниками моментами, коли її кішка залишається вдома, гуляє територією та милується собою та, здавалося б, розуміє, наскільки вона виглядає чарівно. На фоні розкішно прикрашеної кімнати, де перебуває Джавеліна, ці миті стають справжнім вікном в королівський світ, де живе ця неймовірна пара зірки та її улюблениці.

Поділитися