Рубрики: Новини

Коли Настя Каменських стане мамою та куди дівається її вагітний живіт: Потап хоче бути багатодітним

Настю Каменських не раз підозрювали у вагітності. Та мамою вона таки не стала ще жодного разу. Розповідаємо історію знаменитості, у якої пелюшки та іграшки тільки у майбутньому.

Вже декілька років поспіль у мережі обговорюється тема можливої вагітності Насті Каменських. Щойно з’являється відео чи фото, де артистка виглядає трошки повнішою, як відразу розгортаються гучні чутки, але, здавалося б, вже через пару тижнів вони саме так швидко згасають. І ось знову – вагітний живіт, про який так часто гомонять прихильники та шанувальники артистки.

Неодноразово Настя намагалася спростувати це, ділитися своєю точкою зору та навіть вживати заходи для того, щоб заспокоїти фанатів. Щоправда, такі спроби часто зводяться до того, що артистка сідає на дієту, і отже, “вагітний” живіт таємниче зникає. І все ж, чому вона обирає такий підхід?

Настя Каменських висловилася про майбутню вагітність

Сама Каменських не раз висловлювалася про свої бажання стати матір’ю, але зауважує, що нетактовно питати жінку про те, коли вона збирається народжувати. Селебріті жорстко відстоює своє право розпоряджатися долею та тілом, як вона забажає.

“Ми не всесильні, і планувати на конкретний час нове життя я не вважаю правильним, щонайменше навіть із поваги до майбутньої дитини… Дитина – це нова історія в житті кожної жінки”, – заявляла артистка.

Настя Каменських висловилася про майбутню вагітність

Також варто враховувати, що у Насті є партнер – відомий репер Потап, у якого вже є син від першого шлюбу з Іриною Горовою. Хлопчик спілкується зі своїм батьком, проводить разом час, що свідчить про теплі відносини в родині. Можливо, саме тому Каменських ставиться до питання “Коли народиш” більш збалансовано та розсудливо.

Чи стане артистка мамою у найближчому майбутньому – велике питання. Але безумовно, коли це станеться, це буде нова і важлива глава в її житті, яку вона, напевно, поділиться зі своїми прихильниками, зберігаючи частину таємниці, яка завжди оточує цю талановиту поп-діву.

Поділитися