Рубрики: Новини

“Вже показував, вона мене послала”: Узелков кинув камінь у город Боржемської після оголошення про заручини

Відомий український спортсмен В'ячеслав Узелков нещодавно оголосив про заручини з нареченою. Знаменитість відповів на запитання про те, чому не показує кохану шанувальникам.

В’ячеслав Узелков, відомий український спортсмен, нещодавно приголомшив неочікуваною новиною. Знаменитість на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм написав, що заручився. Таємна кохана зірки у відповідь на його освідчення погодилась стати його дружиною. Користувачі мережі розділились на декілька таборів – серед привітань можна було знайти і запитання про те, чому спортсмен не хоче показувати новоспечену наречену.

Узелков одружується

У коментарях до новини про заручини спортсменові написав його колега Василь Вірастюк. Знаменитість поцікавився у В’ячеслава Узелкова, чому він не поспішає показувати свою наречену. Той, своєю чергою, з певною іронією відповів, що раніше вже розповідав про своє кохання, але це не обернулось нічим хорошим. Боксер у минулому зізнався, що жінка, якій він на весь світ присягався у коханні, відвернулась від нього. Найімовірніше, мова йде саме про колишню дружину спортсмена Марину Боржемську.

В’ячеслав Узелков зізнався, чому насправді не показує свою наречену шанувальникам

Відома українська фітнес-тренерка та блогерка Марина Боржемська перебувала у шлюбі з В’ячеславом Узелковим багато років. Разом колишні закохані пройшли багато випробувань, а після розлучення жінка впевнено заявляла – вони з ексчоловіком залишились друзями. Втім, не так давно вона поскаржилась на погрози з його боку. Боржемська зазначила, що він погрожував їй і не давав спокою своїми повідомленнями.

Боржемська та Узелков прожили разом чимало років, але врешті зі скандалом розлучились

Варто нагадати, що у зіркової пари після розлучення залишилось двоє спільних дітей. Втім, як розповідає Марина Боржемська, наразі вони не висловлюють бажання спілкуватись зі своїм біологічним батьком. Фітнес-тренерка зазначила, що вона б не стала перешкоджати їхньому контакту, але і змушувати дітей зустрічатись із татом не хоче.

Поділитися