Марина Боржемська остаточно забула Узелкова і розповіла про нові стосунки після розлучення: “З’явився чоловік”

Марина Боржемська, яка розлучилася з відомим боксером В'ячеславом Узелковим, розповіла, як склалося її життя та повідала про нові стосунки після непростого шлюбу.

Після розлучення зі відомим боксером В’ячеславом Узелковим, спортсменка Марина Боржемська, здавалося б, відчула потребу перезавантажити своє життя. Це не дивно, адже про свій шлюб із зіркою рингу вона не бажала багато говорити, а прихильники зрозуміли, що зі своїм екс-обранцем тренерка лише здавалася ідеальною парою. Після гучного розлучення у 2018-му, знаменитість лишилася сама з двома дітьми.

Марина Боржемська зі своїми дітьми
Марина Боржемська зі своїми дітьми

У 2022-му році зірка знайшла нове кохання, і це, безумовно, стало несподіванкою для багатьох. Сама Марина підкреслювала, що її нові стосунки допомогли їй знайти нову гармонію і щастя. Вона відмовлялася висловлювати всі подробиці нового роману, залишаючи своє особисте життя за лаштунками, але її посмішка та задоволеність говорили самі за себе.

Втім, нещодавно в інтерв’ю Маші Єфросиніній пані Боржемська повідала, що насправді не те що заміж не збирається, а й взагалі не може назвати відносинами ті почуття, які були між нею та новим обранцем.

“Я не можу сказати, що я була в стосунках. З’явився чоловік в певний час… Ми познайомилися на вулиці”, — поділилася зірка.

Також вона зазначила, що ініціаторкою такої зустрічі стала її дочка Олівія, яка підбігла до молодика. За словами Марини дитина підштовхнула її до нового знайомства через те, що дуже хоче, аби її матуся була щасливою.

Судячи з усього, Марина Боржемська і без романів та любовних інтрижок гідно продовжує свій шлях після складних подій минулого, і її приклад надихає на багато позитивних змін у житті, навіть після важких життєвих випробувань.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини