Рубрики: Новини

Дан Балан публічно перейшов на українську та звернувся до прихильників: Тіна Кароль навчила рідної мові?

Дан Балан, який чимало часу провів в Україні, працюючи над проєктом "Голос країни" показав, як навчився володіти нашою мовою та звернувся українською до фанатів.

Дан Балан. Його ім’я стало легендарним не лише завдяки музичним хітам, а й через його прагнення у будуванні музичної кар’єри в Україні.

Світовий шоу-бізнес пам’ятає його як талановитого виконавця та учасника легендарного гурту O-Zone, який став найбільш впізнаваним завдяки своєму хіту “Dragostea Din Tei”. Проте вже багато років ім’я співака частіше звучить самостійно, а його сольна кар’єра завжди була плідною та наповненою несподіваними та вражаючими подіями.

Молдавський мачо Дан Балан публічно перейшов на українську мову

Цього року артист не тільки здивував своїх прихильників новими композиціями та запальним виступом, але й приніс підтримку українському народу, визнавши його силу та стійкість в обличчі труднощів. Під час свого першого за довгий час концерту у Кишиневі 24 грудня, Дан Балан вирішив звернутися безпосередньо до гостей з нашої країни, що приїхали до свого кумира:

“Ми знаємо, що на цей концерт приїхало багато гостей з України. Щиро вітаю вас усіх! Свобода!” — виголосив співак, і його слова летіли над тисячами голів, зміцнюючи почуття єднання та підтримки.

Прихильники, які присутні на концерті, не стримували своєї емоційної реакції. Відео з виступу швидко стали вірусними в соціальних мережах, на фан-сторінках, а слова співака “Свобода!” стали гаслом, що розноситься серед його поціновувачів творчості.

Цікаво, що під час своєї участі на проєкті “Голос країни”, Дан спілкувався російською. Навіть інтерв’ю телеканалу “1+1” давав цією мовою.

Навіть дуетний хіт “Домой” з Тіною Кароль був записаний не українською Та, схоже, погляди артиста змінилися і він потішив фанатів, заговоривши нашою мовою.

Поділитися