Зірка шоу “Холостячка” Ксенія Мішина не знає, як називається дитинча курки: “Побачила маленького курьонка”

Як виявилося, навіть українські успікі зірки не знають базових речей. Ксенія Мішина досі не знає, як правильно називається дитинча курки і назвала його "курьонкою".

Відома українська акторка Ксенія Мішина показала кілька кадрів зі своєї прогулянки в Таїланді. Зірка зняла на відео курча, але зовсім не знала, як правильно назвати пташеня. Прихильники звернули увагу на те, що дівчина в 34-роки не знає таких простих речей.

“Перший раз в житті побачила маленького курьонка))) Чи як він там називається. До речі, тут птахи ходять сімʼями, але це дуже мило”, – написала Ксенія.

Ксенія Мішина у свої 34 роки не знає, як називається дитинча курки
Ксенія Мішина у свої 34 роки не знає, як називається дитинча курки

Насправді, все дуже просто – дитинча курки називається курча, а якщо узагальнити – пташеня, як і будь-який інший вид дитят-птахів. У випадку з Ксенією вийшло навіть дуже кумедне слово – курьонок, яке тепер можна використовувати у власних розмовах та в різних контекстах.

Зараз зірка разом зі своїм сином знаходяться на відпочинку в Таїланді, тому саме там вона зустріла курячу родину. Ксенія у сторіз показує, як вони з сином проводять разом час та милуються приємними краєвидами, які майже неможливо побачити в Україні на морі або на якомусь озері. Нещодавно Мішина також опублікувала відео, на якому радіє своєму відпочинку, але в коментарях знову знайшлися люди, для яких все “не на часі”.

 

На захист зірки стала інша частина її підписників. На думку більшості, потрібно жити далі і якщо є можливість поїхати разом зі своїм сином на відпочинок – чому б цього не зробити?

  • “Мені здається оцих людей, які пишуть “не на часі”, десь штампують в окремих лабораторіях”,
  • “Усі тепер вирішили, що нікому не можна жити.. Усім сісти та плакати.. психолог каже ДОЗВОЛЯЙТЕ СОБІ ЖИТИ, бо так потрібно мозку, щоб не піти з розуму. Ксеніє, живіть та будьте здорова! Підтримую”, – пишуть в Мережі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини