Рубрики: Новини

Якими були перші публікації зірок у Instagram: Каменських, Кароль, Полякова та інші знаменитості здивували

Як виглядали відомі українські зірки у перших публікаціях популярної соціальної мережі Instagram? Без сумніву, з роками якість і наповнення постів суттєво змінилися. Дивіться самі.

Настя Каменських

Перша публікація відомої співачки Насті Каменських датована 2011 р. Фотографії зірки були не надто високої якості. Та й за роки її стиль та позування також зазнали змін.

Перші фото зірок VS зараз

Тіна Кароль

Поп-діва української сцени Тіна Кароль почала активно користуватися соцмережею в 2014 році. Її публікації значно відрізняються від того, що знаменитість постить зараз. Майже 10 років тому Кароль надавала перевагу чорно-білим світлинам та підписувала їх віршами.

Перші фото зірок VS зараз

Оля Полякова

А от “королева ночі” та виконавиця Оля Полякова чомусь почала свій “шлях” в Instagram зі спільго знімку з Віталієм Козловським. Сама співачка позує в кадрі в образі “супербілявки”.

Перші фото зірок VS зараз

Ірина Білик

В архівних публікаціях української співачки Ірини Білик в Instagram можна знайти фотосесії та кадри з відпочинку знаменитості.

Перші фото зірок VS зараз

Віра Брежнєва

Стиль співачки Вєри Брежнєвої також змінився. В 2012 році знаменитість позувала в коротеньких шортах з колготками та видовженному піджаку.

Перші фото зірок VS зараз

Камалія

Співачка Камалія на перших фото позувала зі своїм вже колишнім чоловіком-мільйонером Мохаммадом Захуром. Вона завжди любила яскраві образи, в чому можна переконатися й за новими публікаціями. Тож 2013-й рік видає лише якість фото.

Перші фото зірок VS зараз

Джамала

А от переможниця “Євробачення” та артистка Джамала від першої публікації в 2012 році змінилася кардинально!

Перші фото зірок VS зараз

Раніше вона полюбляла короткі стрижки та кумедні капелюшки. Зараз стиль зірки більш стриманий.

Поділитися