Матусі зрадіють! Державні пологові в Києві: в безкоштовному перинатальному центрі встановили нову фотозону

В одному з державних перинатальних центрів столиці встановили нову фотозону. Тепер щасливі мамусі та новоспечені татусі можуть зробити стильне памʼятне фото.

Перинатальний центр – це медичний заклад, спеціалізований у наданні медичної допомоги жінкам та новонародженим в період вагітності, пологів та післяпологового періоду. Такі центри об’єднують в собі різноманітні медичні та підтримуючі послуги для того, щоб забезпечити повноцінний медичний догляд для матері та дитини перед, під час і після пологів.

Один з державних перинатальних центрів в Києві “Перинатальний центр міста Києва” зовсім нещодавно анонсував оновлену фотозону на території центру. Тепер матусі та татусі разом зі своїми малюками можуть зробити стильне фото після виписки та пологів. Фотозона виконана у приємних рожевих кольорах з сухоцвітами з двох сторін. Знімки на фоні такої декораціїї виглядають по-справжньому чарівно.

“Хочемо презентувати нову фотозону для наших пацієнтів”, – пишуть на сторінці центру.

Нова фотозона в перинатальному центрі міста Києва
Нова фотозона в перинатальному центрі міста Києва

Перинатальні центри надають послуги з антенатального догляду, що включає в себе медичні огляди, ультразвукові дослідження, лабораторні тести та консультації для вагітних жінок. Центри оснащені спеціальними відділеннями для проведення пологів та надання медичної допомоги після народження дитини. Перинатальні центри мають високоспеціалізовані відділення для догляду за новонародженими, особливо тими, які народжуються з ризикованими станами чи хворобами.

Перинатальний центр міста Києва
Перинатальний центр міста Києва

Центри можуть надавати різні медичні та хірургічні послуги для вагітних жінок та новонароджених. Забезпечення психологічної та соціальної підтримки для жінок та їх сімей є важливою частиною діяльності перинатального центру. Робота перинатального центру спрямована на збереження здоров’я матері та новонародженої дитини, запобігання ускладнень вагітності та пологів, а також на надання належної медичної допомоги у випадках, коли ускладнення виникають.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини