Рубрики: Новини

16-річний син Марічки Падалко хоче стати захисником, як батько Єгор Соболєв: “Потрібен дозвіл від батьків”

Марічка Падалко поділилася дуже непростим та зворушливим моментом життя своєї родини. Виявляється, її син-підліток вирішив піти стопами батька і стати захисником.

Україна — країна, що народжує справжніх героїв, готових встати на захист своєї рідної землі. Чимало наших мужніх хлопців та дівчат вже боронять Батьківщину, і, схоже, їхні ряди поповнить одна зіркова дитина. Відома телеведуча Марічка Падалко розкрила таємницю, яка додає її сім’ї до списку тих, хто викликає глибоку повагу та захоплення.

В інтерв’ю для “Голосного подкасту” зірка розповіла про свого сина Михайла, 16-річного юнака, який вже на цьому етапі свого життя має величезні плани стати захисником своєї Батьківщини, як і його популярний батько — Єгор Соболєв.

Повідомлення про вирішення Михайла слідувати військовим стежинам його батька вразило багатьох. Телеведуча поділилася, що вже на початку вторгнення він прийняв таке важливе рішення, вибравши службу в Збройних Силах України, а про виїзд за кордон навіть не було і мови.

“У нас зараз стоїть питання про те, щоб його переконати, що воювати в 18 років, це ще рано”, — розповіла Марічка.

Її ідея полягає у переконанні сина, що трошки відкласти вступ до Збройних Сил – це розумне та обачне рішення.

Вдалося переконати дитину піти у Збройні Сили не у 18 років, а у 21. Схоже, син Падалко — дійсно непохитний. Це й не дивно, адже його тато вже який рік на фронті. Саме Єгор Соболєв брав участь у визволенні Ірпеня, а потім не полишив службу та пішов далі визволяти Батьківщину.

Марічка Падалко розповіла, що її 16-рійний планує вступити у лави захисників

Ця історія свідчить не тільки про силу характеру родини Падалко, але й про глибокий патріотизм, який передається від покоління до покоління. Єгор Соболєв, батько Михайла, став справжнім символом мужності та відданості, і тепер його син готовий вирушити стежками героїчного батька.

Поділитися