Рубрики: Новини

Alyona Alyona розкрила, якими методами бореться із зайвою вагою: вона насправді не прагне скинути кілограми

Українська реперка Alyona Alyona вперше розповіла про візити до психотерапевтів через проблеми із зайво вагою. Про це жінка повідомила у себе в Instagram.

Українська реперка Alyona Alyona прийняла важливий крок у здоров’ї та самопізнанні, поділившись з шанувальниками своїм досвідом психотерапії. У своєму Instagram вона зізналася, що звернулася до експертів для вирішення питань, пов’язаних із здоров’ям та вагою.

Alyona Alyona повідомила, що вона розпочала співпрацю з психотерапевтами, з одним із них зосереджена на розладах харчової поведінки. Вона також зазначила, що поділиться своїми враженнями та деталями після того, як вирішить питання “Євробачення”.

Харизматична реп-виконавиця обіцяє розповісти своїм прихильникам про свої стосунки із їжею, починаючи від її виникнення та закінчуючи найбільшими викликами, які виникають в харчуванні. Вона також обіцяє детально поділитися іншими аспектами свого життя, коли настане час.

Реперка додала, що вона не має часу в даний момент займатися розповіддю про свої стосунки з їжею, їх походження, вік, над чим вона працює, і в чому її найбільша помилка в харчуванні.

Alyona Alyona підкреслила, що її зацікавленість не полягає у стрімкому схудненні, а у збереженні психічного та фізичного здоров’я. Вона розповіла, що, хоча деякі кілограми можуть піти, її головною метою є утримання стабільної ваги та тривалого збереження організму в тонусі.

Відома українська реперка Alyona Alyona зізналась, як скидає зайві кілограми

Alyona Alyona зазначила, що вона витрачає свій час не на тренування, а на збори, оскільки для неї в даний момент пріоритетом є “Євробачення”.

Раніше реп-виконавиця ділилася, що в дитинстві стикалася з насмішками через зайву вагу, і планує висвітлити цю тему більш докладно в подальших розповідях.

Поділитися