9 років без Кузьми Скрябіна: як передбачив свій кінець та на кого полишив дружину з єдиною дочкою

Сьогодні 9 років, як країна лишилася непересічного та дуже талановитого артиста. Андрій Кузьменко трагічно загинув у ДТП 2 лютого 2015 року.

Здається, 2 лютого 2015 року не просто музичний світ втратив талановитого артиста, Кузьму Скрябіна, який загинув у ДТП, а осиротіла всі Україна. Зараз, дев’ять років потому, спробуємо розглянути загадкові аспекти його останніх днів.

Серед фанів шириться теорія, що сам Кузьма передбачив свою смерть. У своєму треку та кліпі “Кінець фільму”, представленому лише за дев’ять днів до трагедії, артист здавалося, ледь не зурочив себе. Слова “А зараз вже кінець фільму” стали неначе пророчими.

Життєвий шлях українського музиканта Кузьми Скрябіна
Річниця смерті Кузьми Скрябіна: найнесподіваніші подробиці життя легенди

Не менш загадково виглядає кліп на пісню “Руïна”, де на початку другої хвилини відео виїжджає молоковоз – той самий тип транспорту, з яким зіткнулася машина зірки у фатальну ніч. Чи було це випадковістю чи передбачннням артиста, залишається таємницею.

Згадки про те, що артист вибачився перед своєю матір’ю перед смертю, лише додають загадковості цьому періоду його життя. До речі, мами артиста не стало у 2023 році.

Донька Кузьми Скрябіна пригадала стосунки батьків
Річниця смерті Кузьми Скрябіна: найнесподіваніші подробиці життя легенди

Після його відходу, вдовою залишилася кохана дружина, яка не знайшла заміни обранцю, і осиротіла дочка Марія-Барбара. Єдина дитина Андрія вже давно виросла. Ба більше, у неї є вже власна родина. Дівчина багато працює над кар’єрою та постійно розвивається.

Донька Андрія Кузьменка пригадала, яким був її тато
Річниця смерті Кузьми Скрябіна: найнесподіваніші подробиці життя легенди

Вона за освітою лікарка та займається косметологією. Має чудового песика, а от про дітей, схоже, поки не думає. Це й не дивно, адже вона ще дуже молода. Під час повномасштабного вторгнення донька селебріті активно волонтерила. Зараз мешкає у Києві.

Пам’ятатаємо та шануємо талант Кузьми Скрябіна, який на завжди залишив свій слід в історії української музики.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини