Рубрики: Новини

Астаф’єва пригадала, якими були її стосунки з колишнім обранцем: “лупив” макогоном і мав багато комплексів

Відома українська модель та артистка Даша Астаф'єва розповіла про свої колишні стосунки. Знаменитість висловилась про те, що її не просто не поважали, а навіть ображали.

Даша Астаф’єва, відома українська модель та артистка, ніколи не любила говорити багато про особисте життя, але завжди прагнула поділитись своїм досвідом, аби інші не наступили на ті ж граблі. Так, наприклад, нещодавно зірка на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм висловилась про те, що у минулому мала стосунки з чоловіком, який дозволяв собі підіймати на неї руку. Знаменитість пригадала, як “отримувала” макогоном і зізналась, що змусило її піти від нього.

Астаф’єва про колишні стосунки

У новому дописі, який відома українська зірка опублікувала у своєму Інстаграм-блозі, знаменитість розповіла про минуле. Зірка зізналась, що мала досвід стосунків із чоловіком, який себе не поважає, а через це починає не поважати й ображати і свою партнерку. Даша Астаф’єва зазначила, що спершу ніколи не видно, що людина насправді занурилась у прірву комплексів і неповаги до себе, а тому закохуєшся. Втім, вже незабаром стає помітно, що партнер не поважає не лише себе, а й усіх, хто навколо.

Українська модель Астаф’єва розповіла про свої колишні стосунки та образи зі сторони партнера

Астаф’єва зазначила, що найчастіше у такому разі жінки намагаються врятувати своїх коханих, запасаються терпінням і просто тягнуть на собі стосунки. Втім, продовжила розповідь блогерка, це не допомагає, а навпаки погіршує ситуацію. Чоловік, який бачить силу жінки, лякається та починає принижувати її.

“Він бачить, що ти маєш ресурс на двох, і починає ненавидіти себе сильніше за слабкість, а тебе – лупити макогоном за силу”, – пригадала знаменитість.

Українська модель Астаф’єва розповіла про свої колишні стосунки та образи зі сторони партнера

Даша Астаф’єва не приховує, що з таких стосунків вийти дуже важко, але варто звертатись по допомогу – до фахівців і до тих людей, які пам’ятають жінку до подібного досвіду. Знаменитість впевнена, що вирішити таке можливо, але не варто залишатись разом із чоловіком, який не здатен поважати свій вибір.

Поділитися