Рубрики: Новини

Наталія Сумська розповіла про кар’єру свого сина В’ячеслава Хостієкова: “переплюнув” зіркових батьків

Українська актриса Наталія Сумська висловилась про зайнятість свого єдиного сина В'ячеслава Хостієкова. Зірка зізналась, як його професія вплинула на їхні сімейні стосунки.

Наталія Сумська, відома українська актриса, представляє справжню сімейну династію любителів і поціновувачів кінематографа. Зіркова сестра Ольга Сумська, як і її найближча родичка, пов’язала життя з акторською діяльністю. Так само вчинили і їхні нащадки. Про свого єдиного сина В’ячеслава Хостієкова Наталія Сумська розповіла в інтерв’ю для журналістів українського видання “Обозреватель”.

Ким працює син Сумської

У розмові з журналістами знаменита актриса розсекретила, що наразі її син В’ячеслав Хостієков – на самому піку своєї акторської кар’єри. За словами мами артиста, він не лише бере участь у театральних виставах і кінозніманнях для телебачення, зірковий нащадок також займається дубляжем – його голосом в українських кінотеатрах говорять світові зірки. Так, наприклад, нещодавно він озвучив головного героя Тімоті Шаламе в кінострічці “Вонка”.

Актриса Наталія Сумська чесно розповіла про професію свого єдиного сина В’ячеслава Хостієкова

Наталія Сумська розсекретила, що саме дубляж викликає у її сина найбільше захоплення – він полюбляє грати “невидимі” ролі, залишатись за межами глядацького ока, але робити так, аби вони могли найкраще поринути в атмосферу фільму. Зіркова мама також розповіла, що часто зустрічається зі своїм сином на сцені в театрі, адже разом вони грають, наприклад, у “Кайдашевій сім’ї”, “Люксі для незнайомців” і низці інших вистав.

Актриса Наталія Сумська чесно розповіла про професію свого єдиного сина В’ячеслава Хостієкова

Втім, однакова професія та чимала кількість годин, які родичі проводять в компанії одне одного, аж ніяк не заважає їхнім теплим сімейним стосункам. Зіркові мама та син завжди знаходять, про що поговорити у родинному колі, хоча й проводять разом багато часу. Наталія Сумська визнала, що вони з сином дуже полюбляють зустрічатись й обговорювати все – і те, що стосується акторської діяльності, і те, що до неї відношення не має.

Поділитися