Рубрики: Новини

Настя Каменських повернула Гайтану в шоу-бізнес: дружина Потапа допомогла співачці зняти кар’єру з паузи

Відома українська співачка Настя Каменських неочікувано з'явилась на екрані разом із Гайтаною. Як виник такий зірковий дует і чи буде Гайтана й надалі виступати?

Настя Каменських, відома українська співачка, останнім часом особливо активно будує власну кар’єру. Знаменитість вирушила за кордон, до Латинської Америки, аби втілити у життя плани на написання колоритних латинських пісень. Так, наприклад, нещодавно зірка презентувала нову композицію, яку створила разом зі співаком Descemer Bueno, який свого часу писав пісні для світових зірок.

Гайтана і Каменських заспівали

Фанати Насті Каменських вже встигли висловитись про її новий трек. На думку користувачів мережі, це – справжній хіт, а відома українська артистка давно не випускала настільки якісних пісень. Композиція “Con Amor Se Cura” розповідає про кохання – зірка в дуеті зі своїм закордонним колегою вирішила розмірковувати на вічну тему. За словами дружини Потапа, хоч вони і народились й виросли в різних точках світу, їм вдалось знайти спільну мову.

Настя Каменських запросила українську співачку Гайтану заспівати разом у своєму кліпі

Втім, найцікавішим для шанувальників української артистки виявився кліп. У відео, яким Настя Каменських доповнила свою нову пісню, можна побачити й інших представників вітчизняного шоубізу. Наприклад, у кліпі знявся футболіст Олександр Зінченко разом зі своєю родиною. Також на екрані можна було побачити Гайтану з донькою. Слід зазначити, що після тривалої перерви така поява зірки стала чи не першою.

Настя Каменських запросила українську співачку Гайтану заспівати разом у своєму кліпі

Нагадаємо, що відома українська співачка Гайтана пішла в декрет після народження доньки 2017 року. Тоді вона вирішила поставити свою кар’єру на паузу заради того, щоб виховувати дитину та приділяти максимально багато часу своїй родині.

Поділитися