Рубрики: Новини

Вагітна Лілія Ребрик народила Андрію Дикому втретє: хто з’явився у зірковій родині та як назвали дитину?

Відома українська актриса й ведуча, Лілія Ребрик, наприкінці минулого року повідомила про вагітність. Нещодавно зірка стала мамою втретє та зізналась, як вони з чоловіком назвали доньку.

Лілія Ребрик здобула популярність багато років тому, займаючись улюбленою розважальною сферою. Знаменитість вже довго перебуває у шлюбі зі своїм колегою Андрієм Диким, з яким їй вдалось побудувати міцну та щасливу родину. Зіркова пара виховує двох доньок, а наприкінці минулої осені знаменитості повідомили про третю вагітність. Актриса не приховувала – виношувати дитину у повномасштабну війну й у віці 40+ непросто, втім вона була щаслива дізнатись, що знову стане мамою.

Лілія Ребрик народила

У ніч проти 16 березня відома українська ведуча Лілія Ребрик на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм повідомила щасливі новини – вона успішно народила свою третю дитину. Ще раніше знаменитість ділилась із шанувальниками, що вони з чоловіком Андрієм Диким чекають на появу доньки. Тепер актриса розсекретила ще й ім’я новонародженої дитини.

Лілія Ребрик втретє стала мамою та розсекретила ім’я новонародженої доньки від Андрія Дикого

У своєму Інстаграм-блозі Лілія Ребрик опублікувала першу в житті доньки світлину. На ній турботлива матуся ніжно тримала дитину за її руку. На браслетику, що повісили акушери на руку доньки Ребрик і Дикого, можна було побачити, яка вага та який зріст дитини. Так, у ведучої народилась донька, зростом 52 сантиметри та вагою 3 кілограми та 500 грамів. Знаменитість не стала озвучувати більше деталей, крім імені дівчинки.

Лілія Ребрик втретє стала мамою та розсекретила ім’я новонародженої доньки від Андрія Дикого

Зірка підписала, що вони з чоловіком вирішили назвати донечку Аделіною, а скорочено – Адель. Лілія Ребрик побажала своїй доньці легкого й щасливого життєвого шляху, а в коментарях до нової публікації численні шанувальники, друзі та колеги знаменитості підтримали її та побажали спокійного та щасливого материнства.

Поділитися