Вчимося у зірок: Олена Зеленська, Марічка Падалко і Лілія Ребрик показали, які стрижки пасують жінкам після 40

Стилісти стверджують, що стрижка може змінити образ одним махом. Розбираємо, як зачіски омолодили видатних українських зірок, Олену Зеленську, Марічку Падалко та Лілію Ребрик.

Зачіска у всі роки була інструментом жіночої вроди та молодості. Якщо раніше панянки не мали багато можливостей для експериментів через стереотипи у суспільстві, то від минулого століття стрижки пережили значні зміни. Стало зрозуміло, що дамам дуже пасує коротке волосся і це ніяк не впливає на їхню жіночність. Тож все архаїчне було відправлено у небуття і настала ера нового стилю.

Елегантній малій довжині кіс не зраджує Марічка Падалко ось вже багато років. Вона з’явилася з такою зачіскою ще на початку своєї кар’єри та не змінювала образ вже давно. Це дало можливість глядачам не помічати, як змінювалася з роками знаменитість, адже у прихильників вже сформувалося стале уявлення про дикторку.

Марічка Падалко показала свою дачу і розповіла про життя без чоловіка
Стилісти прокоментували стрижки Зеленської, Падалко і Ребрик

Олена Зеленська — навпаки. Обійнявши посаду першої леді України, вона відрізала волосся в елегантне подовжене каре. Стилісти дуже полюбляють її стиль та радять спробувати всім жінкам, кому за 40. Справа в тому, що форма стрижки приховує те, як змінюється овал обличчя та може скоригувати так звані “брилі”. Завдяки довжині також за допомогою зачіски можна приховати шию і підкреслити інші принади.

Олена Зеленська показала, який носить бренд вишиванок
Стилісти прокоментували стрижки Зеленської, Падалко і Ребрик

Лілія Ребрик також поціновувачка такого стилю, але зірка додає до свого образу чілку-шторку. Це допомагає їй створювати легку вуаль навколо обличчя та додавати пишності шевелюрі. Крім цього, пасма акцентують увагу на її бездонних очах, а коли локони підкручені — зачіска виглядає дуже елегантно і дорого. Омолоджує ведучу також блискучий блонд, який вона ретельно підтримує у перукаря, не давши відрослому корінню ні шансу.

Як виглядають батьки Лілії Ребрик
Стилісти прокоментували стрижки Зеленської, Падалко і Ребрик

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини