Рубрики: Світові зірки

Ви втратите дар мови від вигляду найкрасивішого чоловіка планети: обійшов голлівудських красунчиків (ФОТО)

Хто б міг подумати, що на зміну Роберту Патінсону, Джонні Деппу, Бреду Пітту та іншим голівудським символам прийде перспективний 30-річний красень з Китаю Сяо Чжань?

Знаменитий журнал Nubia Magazine влаштував опитування для читачів свого журналу та визначив, хто став найкрасивішим чоловіком 2022 року. Цьогоріч красунчиком смільйонів став китайський актор Сяо Чжань.

Сяо Чжань народився 5 жовтня 1991 року в Китаї. Свою діяльність розпочав у 2015 році та займається акторством, моделінком та вокальною кар’єрою і зараз. За останні чотири роки здобув не маленьку кількість нагород. Серед них: “Найпопулярніший актор 2018 року”, “Найкращий актор осені 2018″, ” Популярний актор 2019 року”, “Сама помітна чоловіча знаменитість 2019 року”.

Відомо, що голосувати усі бажаючі могли впродовж п’яти місяців. Загальна кількість респондентів, що взяли участь у головуванні складає чотири мільйони людей. Підводили підсумки в липні, на той момент у Сяо був значний відрив у голосах.

Читачі, що говосували за Сяо, не прогадали. Свою велику популярність актор отримав після зйомок у фільмах “Неприборканий: Повелитель Ченьцін”, “Вовк”, “Бойовий контент”. Його сингл “Spot Light” , який він випустив у 2020 році, потрапив у книгу рекордів Гінеса з показником скачувань пісні 25,48 мільйонів за 24 години.

Зазначається, що претендентів та таке гідне звання було багато. Серед списку знаменитостей виділяли учасника відомого кей-поп гургу BTS Кіа Тхехена, актора Генрі Кавілла, футболіста Кріштіану Роналду, улюбленця підлітків співака Джастіна Біберу та акторів Тімоті Шамале, Том Холанд, Ван Бо.

В 2019 році Сяо Чжань був включений до списку Forbes 30 Under 30 китайської версії журналу.

Поділитися