Упізнали? Двійники зірок: копії Анджеліни Джолі, Ді Капріо, Гаррі Поттера, Брітні Спірс і навіть Олега Винника

Ми всі прагнемо бути схожими на наших кумирів, коли надихаємось їхніми здобутками, діями та вчинками. Проте, є люди, які схожі на зірок, не докладаючи до цього зусиль. Вони просто виглядають, як копія знаменитості.

У світі є теорія, що по всіх материках розкидані 7 людей, які дуже схожі на вас. Ніби копія. Ця думка може лякати чи навпаки зацікавити. А що робити, коли ви є ніби двійником людини, яку всі знають? До вас підходять люди на вулицях, щоб взяти автограф та сфотографуватися? Чи шанувальники наближаються ближче й кажуть: “О, ви так схожі на мого кумира!”. А як виглядають люди, які схожі на двійників відомих особистостей?

Анджеліна Джолі та Тіффані Клаус

Тіффані Клаус та Анджеліна Джолі - майже ідентичні
Тіффані Клаус та Анджеліна Джолі – майже ідентичні

Двійником відомої знаменитості Джолі є Тіффані Клаус. Дівчина народилась в Америці, хоча за походженням є нащадком німців. За професією вона мистецтвознавиця, а у свої 38 років і не подумала б, що стане популярною завдяки своїй схожості.

Коли ти дуже схожа на мегазірку, яку знають у всьому світі, то на це не зможуть не звернути увагу. Доходило до того, що за Тіффані починалися справжні полювання преси: її фотографували в найбільш незручних місцях, знімки після чого підписувала їх, як “Анджеліна Джолі…”. Мистецтвознавиця почала активно боротися з відвертим порушенням особистих прав, але коли їй почали платити суттєві гонорари, то Тіффані обернула свою зовнішність у власний дохід. Клаус навіть змогла знятися з Джонні Деппом у фільмі «Знайомство зі спартанцями».

Леонардо Ді Капріо та Роман Бурцев

Леонардо Ді Капріо та Роман Бурцев
Леонардо Ді Капріо та Роман Бурцев

Роман Бурцев — 33-річний працівник служби порятунку міста Подольськ. Уперше його схожість помітила одна з користувачок соціальних мереж ще 2016-го року. Відтоді він отримав статус двійника Лео, а пік його шаленої місцевої популярності припав на момент запрошення Романа долучитися до телепроекту, метою якого було зосередитися саме на схожості працівника служби порятунку та актора. Робота була пророблена колосальна: він схуд на 17 кг, зустрічався з фанатами, відвідував модні заходи, не один раз працював зі стилістами та викладачами. Але зрештою проект був не вдалим.

Гаррі Поттер та Фелікс

Гаррі Поттер і Фелікс. Їхня ідентичність зашкалює
Гаррі Поттер і Фелікс. Їхня ідентичність зашкалює

25-річний французький блогер Фелікс сколихнув соціальну мережу TikTok своєю зовнішністю. Точніше своєю дивовижною схожістю на Деніела Редкліффа, відомого нам як хлопчик, що вижив. Французький Гаррі Поттер привласнив собі образ дорослого Гаррі та почав на цьому заробляти завдяки своїм передплатникам. У своїх відео він фантазує на тему того, як би поводився, що відбувалось би з Гаррі, який подорослішав. З лютого 2021 року у Фелікса вже є понад мільйону підписників.

Брітні Спірс і Лорна Блісс

Брітні Спірс і Лорна Блісс, як дві краплі води
Брітні Спірс і Лорна Блісс, як дві краплі води

Екстравагантна англійка Лорна Блісс має звання «однієї із найбільш схожих» на відому співачку Брітні Спірс. Це не досягнення природи, а результат втручання у її зовнішність, що обійшлося їй у доволі пристойну суму. Але це швидко окупилося, коли зірковий двійник почала брати участь у багатьох шоу.

Олег Винник та Алекс Маркс

Олег Винник та його копія
Олег Винник та його копія

Алекс відомий багатьом британцям завдяки участі в місцевій версії популярного телешоу “Холостяк”. Британця важко відрізнити від українського співака. У них є багато спільних рис: обидва високі, мають гострі риси обличчя, довге волосся, яке привертає увагу жіночі серця, гарні фігура та статура. Алекс має власний спортзал та працює персональним тренером. Його спеціалізація — фітнес для вагітних, де він працює із жінками до та після народження дитини.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини