Дружина американського актора Алека Болдвіна показала свою фігуру після народження сьомої дитини

Дружина відомого американського актора Алека Болдвіна народила сьомий раз. Вона також не соромиться виставляти свою фігуру після того, як на світ з'явилася ця дитина. Як тепер виглядає ця надмама?

У сім’ї відомого американського актора Алека Болдвіна народилася сьома дитина. Кохана дружина та мама цих семи дітей Гіларія Болдвін при цьому не соромиться показувати те, як вона виглядає зараз, після пологів.

Гіларія працює інструкторкою з йоги, тому вона звикла знаходити час для догляду за собою, попри певні складнощі та нестачу часу. Зіркова мама теж не соромиться похизуватися своєю фігурою навіть після народження дитини.

Наприклад, у сторіз на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram вона поділилася світлиною, де надмама стояла у чорній красивій вечірній сукні та показала, як виглядає її живіт після появи на світ сьомої дитини в їхній сім’ї.

“Мій шеститижневий живіт після пологів”, – підписала публікацію дружина Болдвіна.

Гіларія Болдвін до та після народження сьомої дитини
Гіларія Болдвін до та після народження сьомої дитини

Повернення у форму надмами

У своїх соціальних мережах Гіларія Болдвін теж поділилася тим, що вона вирішила повернути свою фізичну форму за допомогою спортивних занять майже одразу після народження сьомої дитини. В одному з дописів в Instagram інструкторка з йоги показала вправи, які вона використовує для вдосконалення свого тіла та фігури.

“Відтискання лякають. Проте, зараз я наполегливо працюю, аби набути більше сил та стабільності після пологів. Я розумію, що мені щоразу все більше до вподоби поєднувати повноцінні відтискання з трохи видозміненими”, – розповіла Гіларія.

 

Зазначимо, що зіркове подружжя Алек Болдвін і Гіларія виховують семеро спільних дітей: Кармен (9 років), Рафаель (7 років), Леонардо (6 років), Ромео (4 роки), Едуардо (2 роки), Люсію (1 рік) та новонароджену Іларію.

Нагадаємо, що в американського актора є 26-річна донька Айрленд, яка працює моделлю, від американської акторки Кім Бесінгер.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини